Bedroom Details

Fabulous Things

Järjestelin viikonloppuna liinavaatekaappia ja totesin, että tarvitseeko yksi talous 15 paria pussilakanoita? Ehkä ei, mutta rakastan kauniita hotellimaisia petauksia ja pussilakanat ovat tärkeä osa makuuhuoneen sisustusta. Huomasin myös, että meidän pussilakanavalikoima koostuu pääosin ruudullisista ja raidallisista pussilakanoista. Lähiaikoina olen ihaillut paisley-kuviosia pussilakanoita, jotka olisivat kiva lisä nykyiseen valikomaan. Gant Homella on esimerkiksi todella kivan näköiset paisley-pussilakanat...

Mustat ruudulliset pussilakanat olivat pedattuna sänkyyn tässä Bedroom Details -jutussa. Valkoiset vohvelipintaiset pussilakanat ovat uusin hankinta, niitä esittelin teille tässä Bedroom Details -juttussa ja tässä Bedroom Details -jutussa.

Olen erityisesti kiintynyt percale-puuvillaisiin pussilakanoihin. Suurin osa meidän pussilakanoista ovatkin percalea. Ne tuntuvat iholla todella sileiltä ja pehmeiltä. Kesällä ne tuntuvat lisäksi ihanan viileiltä. Liinavaatteiden eri materiaaleista kerroin enemmän tässä Bedroom Details -jutussa.

Harmailla pussilakanoilla pedattuja kokonaisuuksia voit nähdä tässä, tässä ja tässä. Liinavaatekaappia raikastaa Joikin tuoksupussi ja jos liinavaatteisiin haluaa hieman enemmän tuoksua meiltä löytyy Millefiorin tekstiiliraikastaja.

Alahyllyllä on pino pellavapussilakanoita, jotka ovat enemmän käytössä kesäaikaan. Pellavapussilakanoita käytössä näet tässä Bedroom Details -jutussa ja tässä Bedroom Details -jutussa.

Kesäisen merihenkisen petauksen vuorostaan esittelin teille tässä Bedroom Details -jutussa.

Kommentit

Mikko_ (Ei varmistettu) http://www.olivialehti.fi/private-blend/

No on kyllä siististi kaikki! Silitän itse kyllä lakanat myös kaappiin, mutta en saa niitä kyllä ihan niin siisteiksi kuin teillä on aina petauksessa...

Fabulous
Fabulous Things

Hei,

Meillä tuon silityksen hoitaa toisen puolisko taloyhtiön mankelissa. Mankeli on kyllä mahtava keksintö, sillä saa todella sileät liinavaatteet. Mikään ei voita puhtaita ja sileitä pussilakanoita! Nämä ovat arjen luksusta.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.