Bedroom Details

Fabulous Things

Nyt kun ilmat ovat vihdoin lämmenneet, saivat paksut untuvapeitot väistyä ja tilalle vaihdoin silkkipeitot. Silkkipeitot ovat mitä oivallisimmat alkukesästä, sillä ne ovat lämpimällä ilmalla viileät mutta viileellä ilmalla lämmittävät mukavasti. Peittojen vaihdon yhteydessä vein kaikki tyynyt ja peitot tuulettumaan ulos, jotta ne olisivat mahdollisimman raikkaat. Liinavaatteisiin valitsin tällä kertaa musta-valkoisen värimaailman.

Uudet raidalliset tyynyliinat pääsivät myös ensimmäistä kertaa käyttöön. Ne sopivat täydellisesti mustaruudullisen pussilakanasetin pariksi. Myös pitkään tyynyyn valitsin tyynyliinan, joka täydensi hyvin kokonaisuutta. Kaikki petauksen liinavaatteet ovat Hemtexiltä. Valmiin petauksen viimeistelin vielä Millefiorin -tekstiilituoksulla. Sen esittelin teillä aikaisemmin tässä New In -jutussa.

Valkoinen päiväpeitto kävi myös pesussa ennen petaamista, sillä se oli saanut osakseen tummia tassun jälkiä. Nyt petauksessa on kaikki raikasta ja puhdasta :). Villaiset huovat saivat myös väistyä varaston puolelle ja tilalle vaihdoin kevyemmän puuvillaisen huovan. Huopa on myös aikoinaan ostettu Hemtexiltä.

 

Kommentit

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Olen monesti miettinyt noita silkkipeittoja. Meillä on onneksi niin kevyt untuvatäkki, ettei se ole kesälläkään liian kuuma.

Fabulous
Fabulous Things

Moikka JonnaH,

Meillä nämä silkkipeitot toimivat ns. välikausipeittoina. Kesähelteille meillä on erikseen vielä extra viileät untuvapeitot. Pitäähän sitä olla valinnanvaraa ;)

Untuva (Ei varmistettu)

Kyllä untuva kesälläkin on liian lämmin...saksalaiset laatu silkki tai puuvillapeitot ehdottomasti puhtaimmat ja laadukkaimmat...hirvittävä määrä myrkkyjä hlpisketjujen peitteisdä ja muissa vuodevaatteissa...erityisesti muovia siältävät patjat....

Fabulous
Fabulous Things

Hei Untuva!

Minulla on kesäksi aivan extra ohut untuvapeitto vain 235g, tähän on olen ollut varsin tyytyväinen. Tuntuu todella ilmavalta ja kevyeltä. Puuvillapeittoa pitäisi kyllä päästä kokeilemaan, mutta kolme peittoa yhdelle ihmiselle on varmaan ihan tarpeeksi ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.