Bedroom Details

Fabulous Things

Tämä viikko on ollut todella kiireinen, joten en ole kotona juurikaan kerennyt kuvailemaan. Tässä on kumminkin petauskuvia viime viikonloppulta, kun vaihdoimme sänkyyn raikkaat liinavaatteet. Toivottavasti nämä makuuhuonejutut eivät kyllästytä teitä täysin! Nyt viikonloppuna olisi tarkoitus kuvailla, jotain pääsiäiseen liittyviä juttuja... 

Liinavaatteiksi valikoitui tällä kertaa harmaat raidalliset pussilakanat. Ne antoivat petaukseen raikkaan ja ryhdikkään ilmeen. Raidat sointuvat hyvin yhteen petauksessa olevan Designers Guildin koristetyynyn kanssa. Tämän koristetyynyn esittelin teille aikaisemmin tässä New In -jutussa. Meidän liinavaatekaapin sisältöä kokonaisuudessaan esittelin tässä Bedroom Details -jutussa.

Päiväpeitto / U.S Polo Assn.

Silkkipäiväpeitto / Himla

Pussilakanat / Hemtex

Harmaat koristetyynyt / Zara Home

Raidallinen silkkikoristetyyny / Designers Guild

Ruskeat silkkikoristetyynyt / Stockmann

Himlan silkkinen päiväpeitto antaa petaukseen ylellistä ilmettä. Se on pedattu sänkyyn puolipäiväpeiton tapaan. Tämän Himlan päiväpeiton esittelin teille ensimmäistä kertaa tässä New In -jutussa. 

 

Kommentit

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi

Aivan ihana petaus! Rakastan tuollaisia tyynykasoja ja silkkinen päiväpeitto tuo ylellisyyttä.

Fabulous
Fabulous Things

Kiitos JonnaH!

Eihän tyynyjä voi olla ikinä liikaa? Silkkinen päiväpeitto oli pitkäaikainen haaveeni. Onneksi onnistuin löytämään tuon Himlan päiväpeiton Elloksen alesta kohtuulliseen hintaan. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Minä näkisin mielelläni, jos teidän sänkyyn tulisi uusi "peruspäiväpeitto" tuon vitivalkoisen tilalle. Muuten nämä makuuhuonejutut ovat ihania, mutta omaan silmääni ei tuo valkoinen koristeellisesti tikkailtu päiväpeite sovi. Sen sijaan muuten käyttämäsi tekstiilit ovat ihania :)

Fabulous
Fabulous Things

Hei,

Minäkin näkisin mielelläni uuden päiväpeiton meidän makuuhuoneessa ;). En ole kuitenkaan raaskinut ostaa uutta, kun tuo vanha on vielä niin hyvässä kunnossa. Stokkalla näin kyllä yhden kivan vohvelipintaisen päiväpeiton...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.