Bedroom Details

Fabulous Things

Yleensä blogikuvia tulee otettua kirkkaassa päivänvalossa, jotta kuvista tulee mahdollisimman selkeitä. Eilen illalla makuuhuoneessa oli kumminkin niin harmoninen tunnelma, että oli pakko kaivaa kamera esille ennen nukkumaan menoa. Illat ovat jo todella valoisia, joten eipä kuvista uskoisi, että kello oli jo yli kymmenen. 

Yöpöydällä on pieni asetelma, jonka kokosin pienelle Riviera Maisonin metalliselle tarjottimelle. Tarjottimen sain blogiyhteistyön kautta White on White -liikkeeltä. Tarjottimelle sijoitin Pariisista ostetut Diptyquen tuoksukynttilän ja ruusukimpun. Nämä muodostavat yhdessä todella kauniin kokonaisuuden. Tästä metallisesta tarjottimesta on saatavilla myös eri kokoja. Hieman isomman tarjottimen voit nähdä juhlakattauksessa tässä Kitchen Details -jutussa.

Vaikka näitä Diptyquen tuoksukynttilöitä joskus hieman haukutaan "muotikynttilöksi", voin kokemuksesta sanoa että niiden tuoksu on aivan huumaava. Voin lämpimästi suositella niitä! Diptyquen Pariisin myymälää esittelin teille tarkemmin tässä Travel -jutussa.

Yöpöytä / Riviera Maison

Metallitarjotin / Riviera Maison

Lampunjalka / Pentik

Tuoli / Kartell

Huopa ja liinavaatteet / Hemtex

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.