Bedroom Details

Fabulous Things

Sain vihdoin viikonloppuna vaihdettua makuuhuoneen verhot vaaleampiin "kesäverhoihin". Hankin reilu viikko sitten Hemtexiltä vaalean harmaat pimentävät sivuverhot, mutta nyt vasta sain aikaiseksi vaihtaa ne. Meillä oli entuudestaan makuuhuoneessa samanlaiset sivuverhot mutta ne olivat väriltään mustat. Nämä mustat sivuverhot olivat esillä tässä Bedroom Details -jutussa. Halusin makuuhuoneeseen kesäksi hieman keveämmän ilmeen, joten nämä hopeanharmaat verhot sopivat täydellisesti siihen tarkoitukseen.  

Näitä pimentäviä sivuverhoja kuvaillaan Hemtexin nettikaupassa näin: Yksivärinen sivuverho, jonka yläreunassa on purjerenkaat helppoa ripustamista varten. Renkaiden ansiosta verho on myös helppo vetää ikkunan eteen. Verhokankaan nurjan puolen pimentävä pinnoite ei päästä liikaa valoa sisään, vaimentaa ääniä ja pitää huoneen viileänä. Kankaan meleerattu, kaksivärinen efekti tuo huoneeseen eloa ja kodikkuutta. Verhoa ei saa pestä; suositellaan tuulettamista, ja mahdolliset tahrat voi pyyhkiä kostealla rätillä. Verhon voi silittää varovasti etupuolelta keskilämmöllä.

Himlan paksut tummanharmaat villamatot saivat myös väistyä varastoon syksyä odottamaan. Näihin villamattoihin voit tutustua paremmin tässä Bedroom Details- jutussa. Näiden tilalle leikkasin vanhasta Zara Homen nahkapalamatosta sopivan kokoiset käytävämatot. Näiden vaalea värimaailma käy hyvin yhteen uusien verhojen kanssa ja ovat sopivan keveät kesälle. Tämän nahkapalamaton voit nähdä olohuoneen puolella tässä Livingroom Details -jutussa.

Beige silkkipäiväpeitto / Himla

Helmiäisvalaisin / Stockmann

Yöpöytä / Riviera Maison

Tuoli / Kartell

Tapetti / Designers Guild

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.