Bedroom Details

Fabulous Things

Makuuhuoneessa vallitsee tällä hetkellä todella mustavalkoinen ilme. Yöpöydälle olen kerännyt asioita, jotka ovat tällä hetkellä todella mieleeni. Balmuirin African dawn -tuoksukynttilä antaa makuuhuoneeseen mystisen tumman tuoksun ja kynttilän valossa on ihanaa tunnelmoida iltaisin. Balmuirin tuoksukynttilöistä voit lukea lisää tästä New In -jutusta. Yöpöydällä on myös talvikauteen sopiva Chanelin Egoiste tuoksu. Tätä tuoksua esittelin teille tarkemmin tässä New In -jutussa. Ahkerasti käytössä on ollut pöydältä löytyvä tyylikäs nahkainen Vincent Voltairen rannekello, jonka vuorostaan esittelin teille tässä New In -jutussa. Leikkokukat yöpöydällä tietenkin piristävät pimeänä vuodenaikana!

Viikonloppuna piipahdin jouluostoksilla Ornamon joulumyyjäisissä ja Balmuirin myyntipisteestä sain ystävällisesti mukaan Balmuirin ihanan Como -huonetuoksun*. Näistä huonetuoksuista kirjoitinkin teille jo aikaisemmin tässä Must Have -jutussa. Huonetuoksussa on sama tuoksu kuin kynttilässä, joten tuoksut eivät riitele keskenään. Koska huonetuoksu on aivan sängyn vieressä, sijoitin tuoksupulloon vain neljä tuoksutikkua, jotta tuoksu ei ole liian voimakas. 

Yöpöytä / Riviera Maison

Tuoksukynttilä ja huonetuoksu / Balmuir

Lampunjalka ja varjostin / Pentik

Sänky / Ikea

Tapetti / Designers Guild

Sängyssä on ylelliset satiiniset pussilakanat, joissa on näyttävät mustat koristetereet. Nämä viimeistelevät tyylikkään mustavalkoisen kokonaisuuden. Nämä pussilakanat esittelin teille ensimmäisen kerran tässä New In -jutussa.

* Tuote saatu blogin kautta

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.