Bedroom Details

Fabulous Things

*Blogiyhteistyö

Kuten aikaisemmin tällä viikolla kerroin tässä News -jutussa, sain mahtavan mahdollisuuden tehdä blogiyhteistyötä suomalaisen By Pia's designin kanssa. By Pia's valmistaa laadukkaita vaatteita ja kodintekstiilejä 100% pellavasta. Merkille tärkeää on käsityö, lähituotanto ja laadukkaat luonnonmateriaalit. By Pia's tuotteet ommellaankin käsityönä Virossa ateljee-ompelimossa ja pellavakankaat tuotetaan Baltian alueella. Tämän ansiosta By Pia's pystyy toteuttamaan eettisesti ja ekologisesti vastuullista lähituotantoideologiaa.

Sain mahdollisuuden tutustua ensimmäisien joukossa uuden By Pia's Luxury Linen Home -collectionin pellavapussilakanaan. Tämä Luxury Linen -pussilakanasetti on valmistettu aivan uudenlaisesta 100% pellavakankaasta, jossa on hieno raakasilkin ominainen sileys ja kiilto. Pussilakanassa on näyttävä ja muodikas meleerattu denim-kuosi. Tästä ihanasta kevyestä pellavakankaasta on By Pia's on aikaisemmin valmistanut malliston vaatteita. Sain vihiä, että keväällä tästä kankaasta tullaan valmistamaan myös miesten pellavapaitoja. Väriltään tämä pussilakana on tyylikkään harmaa. Tyylikkään kokonaisuuden viimeistelee kookosnapit pussilakanan alareunassa. Tätä pussilakanaa valmistetaan ainoastaan tilauksesta kahden viikon toimitusajalla. Tähän erityiseen materiaaliin voi käydä tutustumassa tarkemmin By Pia's myymälöissä Espoossa, Turussa ja Porvoossa.

Sain blogiyhteistyön merkeissä myös kokonaisuuteen yhteensopivat STAR -koristetyynynpäälliset, joissa on tyylikäs valkoinen kanttinauha. Erivärinen kanttinauha antaa koristetyynyyn näyttävyyttä ja ryhdikkyyttä. Koristetyynynpäällinen on kooltaan 50x50 ja materiaaliltaan myös 100% pellavaa. Mallia on saatavilla myös kolmessa muussa värissä, jotka löydät By Pia's verkkokaupasta.

Harmaisiin pussilakanoihin yhdistin valkoiset tyynyliinat antamaan kokonaisuuteen raikkautta. Tyynyliinoissa on mustat koristetereet, jotka yhdistyvät hyvin mustien koristetyynyjen kanssa. Näitä valkoisia tyynyliinoja esittelin teille aikaisemmin tässä New In -jutussa.

Meleerattu denim-kuosi sopii täydellisesti makuuhuoneessa olevan eläväpintaisen tapetin kanssa. Kankaan raakasilkkimäinen pinta antaa pussilakanalle mielenkiintoa ja ilmettä. Tämä pellavalaatu todellakin poikkeaa perinteisistä kivipestyistä pellavapussilakanoista. Suosittelen tutustumaan lähemmin!

Ylellisten ja tyylikkäiden pussilakanoiden päälle en kaivannut päiväpeittoa, vaan levintin sängynpäätyyn mustan pitkäkarvaisen lampaantaljan. Musta lampaantalja sopi minusta täydellisesti tähän ylelliseen kokonaisuuteen. Tätä lampaantaljaa esittelin teille aikaisemmin tässä New In -jutussa.

Koristetyynynpäällisien "oikealla" puolella on pieni painettu valkoinen tähti. Koristetyynyä voi helposti kääntää ja kokonaisuuden tunnelma muuttuu hetkessä erilaiseksi. 

 

Share

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.