Bedroom Details

Fabulous Things

Makuuhuoneen uudistus sai ison harppauksen eteenpäin, kun löysin täydelliset yöpöydät makuuhuoneeseen. Olen jo kauan haaveillut peilipintaisista lipastoista ja vihdoin toiveestani tuli totta. Makuuhuoneen uudistamisesta kirjoitinkin teille aikaisemmin tässä Shopping -jutussa. Nämä täydelliset peilipintaiset lipastot löytyivät Sisustusliike S.A.L.I.n valikoimasta. Onnekseni näitä lipastoja oli saatavilla heti varastosta, joten muutaman päivän päästä ne koristivatkin jo meidän makuuhuonetta. Jos kiinnostuit lipastosta löydät sen myös S.A.L.I.n verkkokaupasta täältä.

Suunnitelmani toteutui täydellisesti ja Balmuirin nahkainen tarjotin asetelmineen sopi todella hyvin yöpöydän päälle. Tästä tyylikkäästä asetelmasta kirjoitin aikaisemmin tässä Home Details -jutussa. Samanlainen Balmuirin tarjotin pitääkin vielä hankkia myös toiselle yöpöydälle.

Yöpöytä / S.A.L.I.

Tarjotin / Balmuir

Valaisin  ja kello / Zara Home

Lasikupu / Hemtex

Tuoksukynttilä / Diptyque

Vesikannu / Riviera Maison*

Kristallilasi / Lagerhaus

Koska toiselta yöpöydältä uupuu vielä Balmuirin tarjotin, sijoitin sen tilalle muutaman muotikirjan. Yöpöydältä löytyy myös toisen puoliskon vesikannu ja kristallilasi. Tunnelmaa luomassa on myös Balmuirin huonetuoksu*.

Sängyn päällä on Himlan ylellinen samettipäiväpeitto, jota esittelin aikaisemmin tässä Bedroom Details -jutussa. Pussilakanoiksi valitsin vohvelipintaiset pussilakanat, joita esittelin teille tarkemmin tässä Bedroom Details -jutussa. Kokonaisuuteen yhdistin mustatereelliset tyynyliinat, jotka olivat esillä myös tässä Bedroom Details -jutussa.

* Tuote on saatu blogin kautta

Kommentit

Marsuli (Ei varmistettu)

I.H.A.N.A.T.!!! Ja S.A.L.I. on kiva paikka :)

Fabulous
Fabulous Things

Hei Marsuli!

Kiitos! Olen kyllä itsekkin todella tyytyväinen tähän löytöön. Pitäisi kyllä useammin käydä S.A.L.I.ssa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.