Bedroom Details

Fabulous Things

*Blogiyhteistyö

Viime viikolla makuuhuoneeseen saapui Boknäsin tyylikäs Villinki laatikosto. Tästä laatikosta kirjoitin teille aikaisemmin tässä Shopping -jutussa. Laatikosto koostuu kahdesta leveästä laatikostosta, senkin jalasta sekä senkin kannesta. Kokonaisuudella on leveyttä 140cm ja syvyyttä 40cm. Väriksi valitsin tyylikkään mustan, johon kävi täydellisesti kiiltävät kromiset vetimet. Täydellinen kokonaisuus!

Villinki -sarjasta on saatavilla monenlaisia erilaisia kalusteita. Hyllyjärjestelmien lisäksi valikoimassa on kalusteita makuuhuoneeseen, olohuoneeseen sekä keittiöön. Laajaan valikoimaan voit tutustua tarkemmin täällä. Villinki -kalusteet valmistetaan pääosin massiivikoivusta, aidosta ja kestävästä kokopuusta. Kalusteisiin voi valita värin laajasta valikoimasta ja myös vetimet voi valita kokonaisuuteen sopivaksi. Suosittelen lämpimästi tutustumaan valikoimaan! Itse haaveilen vielä Villinki -kaapista olohuoneen puolelle...

Musta lipasto sopii hyvin yhteen Paris -julisteen pariksi. Julistetta esittelin teille tarkemmin tässä Bedroom Details -jutussa. Makuuhuoneen toisessa nurkassa olevia tauluja vuorostaan esittelin teille tässä Bedroom Details -jutussa.

Lipasto / Boknäs

Pöytävalaisin / Laura Ashley

Peililipasto / Zara Home

Tuoksukynttilä / Balmuir

*Tuotteesta saatu alennusta blogin kautta

Kommentit

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.purkkimafia.fi

Mielettömän kaunis lipasto. :)

Fabulous
Fabulous Things

Hei JonnaH!

Kiitos! Olen kyllä todella tyytyväinen valintaa. Hieman jännitti, kun myymälässä ei ollut mallikappaletta mustasta. Mutta vastasi täysin odotuksiani. Makuuhuoneen ilme muuttui kertaheitolla!

nisu (Ei varmistettu)

Ihana tuo peili! Mistä olet sen hommannut? Taidan itse haluta samanlaisen! :)

Fabulous
Fabulous Things

Hei,

Peilin ostin yhdestä jo lopetetusta sisustusliikkeestä. Saman mallisia peilejä on ainakin myynyt Laura Ashley.

nisu (Ei varmistettu)

Ok, kiitos tiedosta! :) Pitää käydä kyselemässä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.