The Best Bits Of The Month

Fabulous Things

Ajattelin jatkossa tehdä pienen yhteenvedon parhaista hetkistä kuukausittain. Näin muistan itsekkin paremmin mitä kaikkea ihanaa jokainen kuukausi on pitänyt sisällään. Heinäkuu alkoi tyylikkäästi Balmuirin blogiyhteistyöllä, jossa esittelin teille ylellisen Balmuirin viinicoolerin ja nahkaiset lasinaluset. Näistä ihanista Balmuirin tuotteista voit lukea lisää tästä Livingroom Details -jutusta.

Lomalla teimme pienen päiväretken Porvooseen, missä kävimme lounastamassa paljon puhutussa ravintola Sinnessä. Minun oli pakko päästä testaamaan ravintolan hampurilaisannos, mikä täytti kyllä kaikki odotukset. Tästä kauniisti sisustetusta ravintolasta voit lukea lisää tästä Travel -jutusta.

Heinäkuussa meidän kylpyhuone sai uuden ilmeen Balmuirin ylellisillä pyyhkeillä. Näistä todella pehmeistä Balmuirin pyyhkeistä voit lukea lisää tästä Bathroom Details -jutusta. Kylpyhuoneen stailauksen yhteydessä minulle avautui myös mahdollisuus päästä testaamaan laadukkaita Korresin kosmetiikkatuotteita. Korresin herkulliset tuotteet löydät tästä Bathroom Details -jutusta.

Lomalla oli tiedossa myös pitkäviikonloppu Tukholmassa. Tapani mukaan aloitin matkavaatetuksen suunnittelun jo hyvissä ajoin. Heinäkuussa blogissa olikin esillä paljon erilaisia asukokonaisuuksia. Ensimmäisenä esittelin teille asukokonaisuuksia, jotka olivat tarkoitettu illallisille. Nämä asukokonaisuudet voit nähdä tässä Wardrobe Details -jutussa. Erilaisia matka-asukokonaisuuksia näet myös tässä Wardrobe Details -jutussa sekä tässä Wardrobe Details -jutussa.

Heinäkuun kohokohta oli ehdottomasti lomamatka Tukholmaan. Tällä kertaa emme yöpyneet Tukholman keskustassa, vaan hotellimme sijaitsi merellisissä maisemissa Nackassa. Hotel J oli kyllä nappivalinta kesäloman viettoon. Hotellia esittelin teille tarkemmin tässä Hotels -jutussa

Lomamatkalta ja alennusmyynneistä tuli tehtyä monta hienoa löytöä. Näistä tulette kuulemaan vielä lisää elokuun puolella. Ehdottomasti parhain löytö oli kyllä Guccin klassiset kengät, jotka esittelin teille paremmin tässä New In -jutussa.

Mielellään kuulisin myös mistä jutuista te piditte heinäkuussa?

Kommentit

LadyBlue (Ei varmistettu) http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

Hei minkäslainen musiikinkuuntelusysteelmi/DVD-soitin teillä olikaan? Muistelin, että se oli joku näppärä, mutta nyt en löydä millään ilveellä sitä postausta missä oli siitä enemmän juttua. Meidän heinäkuu on ollut oikeastaan aika "tylsä", mutta kesäkelit ovat kyllä olleet ihanat! Jätskiä on syöty ja grilliruokaakin tehty :)

Fabulous
Fabulous Things

Hei LadyBlue,

Meiltä löytyy Genevan M koko valkoisena. Stereolaitetta on saatavilla myös eri kokoja XS-XL. Todella hyvä ja tyylikäs laite, voin lämpimästi suositella. 

JohannaF (Ei varmistettu)

Löysin blogisi viime viikolla, ja vasta tutustelen siihen pikkuhiljaa. Kuvat ovat niin upeita, ja kotisi kaunis, että pitää melkeinpä ajan kanssa fiilistellä niitä. Täältähän minä saan myös hyviä vinkkejä miehenikin pukeutumiseen!

Fabulous
Fabulous Things

Hei JohannaF!

Tervetuloa blogini pariin ja kiitos kauniista kommentista! On todella mukava kuulla, että olet löytänyt mielenkiintoista luettavaa. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.