Christmas Details

Fabulous Things

Tässä tunnelmaa eiliseltä illalta. Joulukoristeet näyttävät vielä paremmalta hämärässä tunnelmavalaistuksessa. 

Kommentit

LadyBlue (Ei varmistettu)

Tosi tunnelmallista kyllä ja enää yksi yö jouluun, iiik....! Täytyy taas kysäistä mistä olet onnistunut tekemään löytöjäsi; nuo jo aiemmassakin päivityksessä vilahtaneet karkkipurnukat kiinnostavat kovasti, olen etsiskellyt sopivia jo tovin ja nähnyt vain todella korkeita malleja tai sitten sellaisia missä ei ole jalkaa ollenkaan. Muistatko siis purkkien alkuperää?

Fabulous
Fabulous Things

5las0234001.jpg

Ne ovat jo useamman vuoden vanhat, joten niitä ei valitettavasti ole enään saatavilla. Tässä on Pentikin Nostalgia purkki, joka on aika saman tyylinen. Mutta tässä mallissa ei ole tosiaan jalkaa. Mitäs tykkäät? 

 

Rikuliina

Teidän kodista kyllä aina näkee että on joulu :) Pelkästään tuo köynnös takan ympärillä tekee sen fiiliksen vaikkei joulukuusta edes kuvissa näkyisi. Näyttää ihanalle!

LadyBlue (Ei varmistettu)

Yllättyisitkö kovasti jos sanoisin, että meillä on jo noita Pentikin purkkeja :) ? Näin siis tosiaan on, kolmin kappalein (2 isoa ja 1 pieni). Näillä mennään nyt siihen saakka kunnes löydän mieleisen jallallisen mallin. Eipä sillä, että Nostalgia-purnukoissa mitään vikaa olisi, pidän niistä kyllä, mutta ehkä tiedät tunteen kun on saanut jotain päähänsä niin sitä etsii vaikka mistä..!

Fabulous
Fabulous Things

Kiitos Rikuliina! Meillä vallitsee pieni "jouluhulluus", mutta jouluhan on vain kerran vuodessa :)

LadyBlue, ajattelinkin, että oot varmaan huomannut nämä jo. Vinkkaan sulle jos tulee niitä jalallisia purkkeja jossain vastaan.

 

Fabulous
Fabulous Things

1292455990_1_1_3.jpg

LadyBlue, löysin nämä jalalliset karkkikipot Zara Homen nettisivuilta. Olisiko nämä sellaiset mitä etsit? Ovat kyllä aika samanlaiset kuin nuo Pentikin kipot.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.