Christmas Details

Fabulous Things

Vaikka joulu on jo ohi, vielä voi vähän aikaa fiilistetellä joulu-jutuilla. Sisustustakkaan kynttilöiden joukkoon lisäsin havun oksia ja joulukuusenpalloja, saadakseni vieläkin jouluisemman ilmeen. Takan päällä olevan havuköynnöksen esittelin blogissa jo marraskuun lopussa olevassa Christmas Details-jutussa.

 

Tässä muutama kuva vielä kynttilät palamassa. Huom! Kaikkia kynttilöitä ei voi polttaa takassa yhtä aikaa, kuvassa ne näyttivät paremmalta kaikki sytytettyinä.

Kommentit

LadyBlue (Ei varmistettu)

Takka on ihanan näköinen kynttilöineen! Näkyykö taustalla muuten talon seinä vai onko takassa itsessään vaalea takaseinä? Monissa malleissa tuntuu olevan musta takaseina, jos siis asentaa sen varsinaisen takkaosan. Jos taas sitä ei asenna niin sitten ei jää takaseinää ollenkaan.

Ja joulua tosiaan voi fiilistellä hyvillä mielin vielä tovin jos toisenkin :)

Fabulous
Fabulous Things

Hei LadyBlue,

Takkaan olisi kuulunut sellainen "sähkötakka-osio", mutta sitä takassa ei ole käytetty ollenkaan. Joten takassa ei ole takaseinää ollenkaan, vaan sieltä näkyy valkoinen seinä. Lähipäivinä sieltä tulee näkymään tapetti, sillä tilaamani Designers Guildin tapetti saapui ennen joulua. Eli juttua uudesta tapetoidusta seinästä on tullussa ensi viikolla...

Laitoin muuten kuvan jalallisista karkkipurkeista, jotka löysin Zara Homen sivuilta aikaisempaan kommenttiisi.

 

Vilhelmiinaa (Ei varmistettu) http://blogirakkaudelle.blogspot.fi/

Ihanan tunnelmallista!! Tänne eksyy niin mielellään ihastelemaan :)

LadyBlue (Ei varmistettu)

Oi ihanaa nähdä tapetoinnin tulos! Olen itse hieman arka tapiseeraamaan tai ylipäänsä maalaamaan seiniä, mutta ihastelen kyllä mielelläni niitä toisten kodeissa. Meillä on vain pari neutraalia harmaata seinää.

Kiitos Zara Homen vinkistä, kävin kurkkimassa ja siellä oli toinenkin hyvin saman tyylinen purkki, alennuksessakin vielä! Pinta on tosiaan molemmissa vaihtoehdoissa aika samanlaista kuin Pentikin purkeissa, joten täytyy hieman pohtia. Kävin tänään myös Stockalla ja siellä oli tämän tyylinen vaihtoehto, mutta vähän pienempi. Se ei tosin ollut alessa. En osaa päättää ;)
https://stockmann.com/p/fi/Villa-Stockmann-Karamellipurkki/14700?

Fabulous
Fabulous Things

Kiitos Vilhelmiinaa! Kiva, että olet viihtynyt blogini parissa :)

 

LadyBlue, itse olen arka taiteen/taulujen suhteen. Tapetit toimivat meillä taiteena seinällä, sen vuoksi suosin tekstuurisia tai kuviollisia tapetteja. Niillä saa luotua kontrastia sisustukseen,

Ajattelin vinkata kun kerrankin osui silmään nuo jalalliset kupit. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.