Christmas Details

Fabulous Things

Tein eilen olohuoneessa olevan lipaston päälle jouluisen asetelman. Asetelmassa on pääosassa Riviera Maisonin lasiset kellokoristeet, jotka ostin White On White myymälän kanta-asiakasillasta. Siitä voit lukea lisää tästä Events -jutusta. Nämä lasikellot vuorostaan esittelin teille tarkemmin tässä New -jutussa. Myöhemmin kävin myös ostamassa White On Whitista tekolunta, jota käytin asetelmassa antamaan lisää tunnelmaa.

Sijoitin näiden kellokoristeiden sisään tekolunta, käpyjä ja kristallipalloja. Isomman kellon sisään mahtui myös koristeeksi Pentikin lasiset tähtikoristeet. Myös avattavaan joulukuusenpalloon sijoitin sisälle tekolunta. Nämä avattavat lasiset pallot ostin viime vuonna Tallinnasta. Lasiset pallot esittelin teille tarkemmin tässä Christmas Details -jutussa.

Tarjotin / Alessi

Lampunjalka / Ellos

Lampunvarjostin / Pentik

Joulukuusenpallot / Stockmann

Avattava joulukuusenpallo / Ostettu Tallinnasta

Metallipintainen pallokynttilä / Balmuir

Tänä aamuna Helsingissä alkoi sataa lunta, joten tällainen luminen astelma sopii hyvin päivän tunnelmaan. Pitääkin laittaa jotain jouluista musiikkia soimaan...

 

Kommentit

LadyBlue (Ei varmistettu) http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

Kaunis asetelma! Kuin suoraan RM:n jouluesitteestä <3 Minä en niin välitä lumesta, mutta onhan se toki kaunista jos jouluna on valkoinen maa. Taidanpa minäkin laittaa jouluista musiikkia soimaan, tällä hetkellä lautasella on Leona Lewis:n Christmas With Love, onko sinulla hyviä musiikkivinkkejä?

Fabulous
Fabulous Things

Hei LadyBlue,

Kiitos :)! Noista Rivieran esitteistä ja nettisivuilta saa paljon hyviä ideoita...

Laura1234654 (Ei varmistettu)

Leona Lewis joululevy on mahtava :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.