Christmas details

Fabulous Things

Viikonloppuna muutin kodin sisustusta hieman jouluisemmaksi. Tein juhlavan ja jouluisen kynttiläasetelman käyttäen kultaisia glitter-kynttilöitä. Balmuirin pallokynttilän kanssa yhdistin H&M Homesta ostetut yksiväriset kultaiset glitter-pöytäkynttilät. Samaan asetelmaan yhdistin myös kullanvärisen tuikkukupin. Näitä hienoja glitter-kynttilöitä en kuitenkaan raaski vielä polttaa, joten asetelmaan päätyi myös perusvalkoiset pöytäkynttilät, joita voi huoletta polttaa vaikka joka ilta. 

Rahi / Riviera Maison

Nahkatarjotin / Balmuir

Glitterkynttilät / H&M Home

Pallokynttilä / Balmuir

Tuikkukuppi / H&M Home

Takanreunus / Ellos

Rahin päälle levitin myös uuden mustan lampaantaljan, jonka tilasin aikaisemmin Ellokselta. Talja tuo mukavasti talvista tunnelmaa sisustukseen. Tämän ylellisen lampaantaljan esittelin teille aikaisemmin tässä New In -jutussa. Myös Balmuirin juhlava pallokynttilä on uusi hankinta muutaman viikon takaa, tämän ihanuuden esittelin teille vuorostaan tässä New In -jutussa.

 

Kommentit

Kaisa J -CaiSan Koti (Ei varmistettu) http://caisankodissa.blogspot.fi/

Vau, nuo glitterkynttilät on aivan upeita! Pitääkin heti surffailla katsomaan löytyisikö samanlaisia hopeisina :) Ja tuo takka kynttilöineen on myös aivan ihana. Kovasti haaveilen takkatulen loimotuksesta näin talviaikaan, mutta kerrostaloasunnossa se ei tietenkään ole mahdollista. Ehkäpä sisustustakka kynttiläasetelmineen ajaisi lähes saman asian.

Fabulous
Fabulous Things

Hei Kaisa!

Kiitos! Noita glitterkynttilöitä löytyy tosiaan myös hopeisina. Ostin itsekkin niitä muutaman noiden kultaisien lisäksi. 

Sisustustakka on mukava lisä sisustuksessa. Onneksi niitä on nykyään saatavilla paljon erilaisia jokaiseen makuun. Tietenkään oikeaa takkatulta se ei korvaa.

Padmerine (Ei varmistettu) http://www.coconutwhite.com

Mistä tuo teidän sisustustakka on hankittu?

Fabulous
Fabulous Things

Hei,

Takanreunus on ostettu jo useampi vuosi sitten Ellokselta. Takanreunukseen kuului sellainen ruma sähköosio, joka ei ole ollut ollenkaan käytössä. Takanreunus on alkuperäiseltä väriltään luonnonvalkoinen mutta olemme maalauttaneet sen harmaaksi muutama vuosi sitten. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.