Christmas Details

Fabulous Things

Tässä on meidän joulukuusi koko komeudessaan. Meillä laitetaan joulukuusi jo joulukuun alussa, sillä haluan nauttia siitä koko kuukauden ajan. Tämän vuoksi meillä on käytössä tekokuusi. Tässä tekokuusessa erikoista on, että siinä on aitoja käpyjä koristeena. Kuusen tuoksua kuitenkaan siinä valitettavasti ei ole.

Pahoittelen kuvien laatua, sillä perjantaina oli outo "valoilmiö", nimittäin aurinko paistoi. Vastavalo ei helpottanut kuvaustilannetta :(

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana!

LadyBlue (Ei varmistettu)

Ihana kuusi! Olen samasta syystä harkinnut tekokuusta, sitä olisi kiva ihastella koko joulukuu. Olen toistaiseksi ratkaissut asian pienellä pikkujoulutekokuusella, joka tosiaan tulee jo marraskuun loppupuolella olohuoneeseemme.. Oikea kuusi haettiin viikko sitten.

Olenkin katseellani etsiskellyt kodistanne sisustustupsuja, ja sieltähän ne vihdoin kuusesta löytyivät :)

Fabulous
Fabulous Things

Kiitos, kiitos, kiitos. Joulu on ihanaa aikaa, kun saa koristella kotia oikein kunnolla. Tällaiselle ihmiselle kuka pitää kaikesta kiiltävästä ja juhlavasta, joulu on mitä parhainta aikaa.

LadyBlue, tupsu-kausi on jo eletty ;), jäänteenä on enään nuo Ikean joulukuusen koristeet.

Gloria (Ei varmistettu)

Hieno, todella tyylikäs! Meilläkin on terassin kaiteen ympärillä, valojen lisäksi, keinohavuköynnös, jossa aitoja käpyjä, kiva lusä.
Ihanaa joulua!

Fabulous
Fabulous Things

Kiitos :), hyvää joulua myös sinulle!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.