Easter Details

Fabulous Things

Sain kuin sainkin kaikki pääsiäisvalmistelut ajoissa valmiiksi! Halusin pääsiäiskattauksesta juhlavan, tyylikkään ja keväisen. Eilen aamusta hain vielä muutamia kukkia kattaukseen, joilla sain kokonaisuuteen keväistä tunnelmaa. Valkoiset helmililjat sijoitin metallisiin pääsiäismuniin, jotka toimivat täydellisesti pieninä maljakkoina. Syreenin oksat vuorostaan sijoitin pieniin minimaljakoihin. Kukat asetin keskelle pöytää kynttilöiden ja pääsiäismunien kanssa. Keväiset kukat piristävät muuten väritöntä kattauskokonaisuutta.

Kävin tällä viikolla vierailemassa Balmuirin uudessa showroomissa Lauttasaaressa, josta sain mukaan testiin heidän uutuustuotteen*. Nimittäin Balmuirin valikoima on laajennut nyt myös tyylikkäisiin viinilaseihin. Nämä viinilasit olivat niin uusi tuote, että ne olivat saapuneet vasta showroomillekkin. Valikoimaan on tulossa erilaisia laseja sekä näyttäviä lasisia kynttilänjalkoja. Näistä tulette varmasti kuulemaan lisää myöhemmin. Tämä isokokoinen ja laakea viinilasi sopi täydellisesti pääsiäskattaukseen punaviinin nauttimiseen. 

Kouhuviinilasi / Riedel

Viinilasi / Balmuir*

Vesilasi / Riedel

Lautaset / Arabia / 24h

Aterimet / Iittala / Artik

Viinicooleri / Sokos

Pöytäliina / Villa Stockmann

Tabletti / Hemtex

Pellavaservetti / Moltex

Lasinen servettirengas / Zara Home

Iso pääsiäismuna / Indiska

Pienet pääsiäismunat / Decor Stockmann

Minimaljakot / H&M Home

Nyt on pääsiäiskattaus valmis, ja voi rennoin mielin alkaa viettää pääsiäistä. Katetaanko teillä pöytä koreaksi pääsiäistä varten?

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.