Entrance Details

Fabulous Things

*Blogiyhteistyö

Pieni eteisemme on kokenut muodonmuutoksen lähi viikkojen aikana. Ensimmäinen suuri muutos oli seinien tapetointi uudella harmaalla tapetilla, joka antoi tilaan heti tunnelmaa ja ylellisyyttä. Tästä muodonmuutoksesta voit lukea lisää tästä Entrance Details -jutusta. Eteinen kaipasi vielä uutta tyylikästä mattoa, jotta sisustuskokonaisuus olisi eheä. Minulle avautuikin blogiyhteistyön kautta mahdollisuus päästä valitsemaan VM-Carpetin laajasta valikoimasta kokonaisuuteen sopiva matto. 

Vaikea tehtävä olikin sitten päättää laajasta malli- ja värivalikoimasta minkä maton valitsisin eteiseen. Maton tuli olla kulutusta kestävä ja helppo puhdistaa sekä pysyä jämäkästi paikoillaan. Pitkän pohdinnan jälkeen päädyin Rata-mattoon*, jonka materiaali on 100% polypropeeniä. Maton sileä ja tiivis pinta on helppo puhdistaa imuroimalla ja tahrat saa puhdistettua tuoreeltaan kostealla liinalla. Maton voi myös tarvittaessa kuivapestä vaahdolla tai viedä tasovesipesuun pesulaan. Vakiokokoisista matoista löytyi tilaan sopiva 80x150cm matto. Samaista mattoa on saatavilla myös neljässä muussa koossa. Kokonaisuudessaan VM-Carpetin laajaan mattovalikoimaan pääset tutustumaan suoraan tästä.

Väriksi Rata-matosta valikoitui tyylikäs musta-harmaan malli, joka sointuu hyvin mustan lipaston ja harmaan tapetin pariksi. Musta väri on myös käytännöllinen koirataloudessa, jossa kuraa kantautuu jatkuvasti eteiseen. Harmaat raidat matossa kuitenkin keventävät kokonaisuutta ja antavat matolle enemmän ilmettä. 

Rata-matossa on myös EVAPOLYTEX-pohjaus, joka pitää maton ryhdikkäänä ja estää maton liukumisen. Matto pysyykin pohjauksen ansioista todella jämäkästi paikoillaan. Pohjaus on myös hajuton ja eikä jätä jälkiä lattiaan. Maton pohjaus ei myöskään pölyä eikä murene. EVAPOLYTEX-pohjaus soveltuu myös lattialämmitettyihin tiloihin. Pohjaukseen on kiinnitetty lisäksi huopaa, joka antaa matolle ihanan pehmeän tunteen. Huopa tekee matosta myös joustavamman ja tiiviimmän. 

Eteisen muodonmuutos alkaa olla kokonaisuudessaan valmis, muutamaa pientä yksityiskohtaa lukuunottamatta. Haluaisinkin kuulla teiltä mitä pidätte kokonaisuudesta?

* Matto saatu blogiyhteistyön kautta

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.