Entrance Details

Fabulous Things

Eteinen sai keväisempää ilmettä, kun vaihdoin sinne vaalean VM-Carpetin sisalmaton. Tämä sisalmatto on ollut aikaisemmin käytössä meidän ruokapöydän alla. Eteisessä ennen oli musta-harmaa käytävämatto, jonka voi nähdä tässä Entrance Details -jutussa. Sisalmaton värimaailmaa sopi täydellisesti uudet Balmuirin säilytyslaatikot, joten sijoitin ne eteisen lipaston päälle. Näihin laatikoihin saa hyvin piilotettua avaimia ja muuta pientä tarpeellista tavaraa. Näitä laatikoita esittelin teille aikaisemmin tällä viikolla tässä New In -jutussa.

Eteisessä uutta on myös Kartellin Eros tuoli, joka siirtyi makuuhuoneesta eteisen puolelle. Tuolin makuuhuoneessa voi nähdä esimerkiksi tässä Bedroom Details -jutussa. Tuoli ei kuitenkaan enään mahtunut sinne, koska hankin makuuhuoneeseen uudet yöpöydät ja leveämmän sängyn. Uusia yöpöytiä esittelin teille tässä Bedroom Details -jutussa ja sänkyä tässä New In -jutussa. Lipaston päälle vaihdoin myös pöytälampun, joka on ollut aikaisemmin olohuoneen puolella. 

Eteisen seinät on tapetoitu harmaalla näyttävällä Designers Guildin tapetilla, johon olen erittäin tyytyväinen. Tapettia esittelin teille aikaisemmin tässä Entrance Details -jutussa.

 

Kommentit

ACat (Ei varmistettu)

Sisustusjutut aina Kinnostavat.
Kivan Näköistä. Tykkään ;)
Etenkin Lampusta, Lipastosta, tulista ja taulusta.

Kivaa Kevään jatkoa!

Fabulous
Fabulous Things

Hei ACat!

Kiitos! Lähipäivät on ollut tosi kiirettä, joten paljon en ole kerennyt kuvailla sisustusjuttuja. Voin kumminkin luvata, että tämän viikon lopulla on tulossa kiva juttu makuuhuoneesta :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.