Events

Fabulous Things

Kävin keskiviikkona Kiasmassa Kimpassa -näyttelyn avajaisissa. Kimpassa on Kiasman ja Marimekon yhdessä toteuttama näyttely, jossa suomalaisen nykytaiteen, muotoilun ja muodin kärkinimet ovat luoneet rajoja rikkovia teoksia. Näyttelyssä on mukana kaiken kaikkiaan 16 taiteilijaa ja suunnittelijaa. Tarkemmin suunnittelijoihin ja heidän teoksiinsa voit tutustua tässä. Tässä on hieman makupaloja illasta ja näyttelystä.

Aino-Maija Metsolan, Noora Niinikosken ja Sami Ruotsalaisen luomassa muotokuvasarjassa nähdään mm. Marimekossa vaikuttaneita ihmisiä.

Tuula Pöyhönen on luonut Marimekon tyynynpäällisien valmistuksessa syntyneistä leikkuujätteistä ison näyttävän räsymaton.

Iso ja näyttävä irtokarkeista luotu punainen ruusu on Hanna Vihriälän teos.

Kimpassa -näyttelyn yhteydessä on myynnissä sarja Kimpassa-tuotteita. Maija Louekarin luomasta Kimpassa-kuosista Kiasma on tuottanut myyntiin postikortteja, julisteita, näyttelyjulkaisun. Nämä ovat myynnissä Kiasman pop up -kaupassa. Marimekon myymälöissä on myynnissä myös Kimpassa -kuosista valmistettuja tuotteita, kuten kassi, tarjotin, muki, keittiöpyyhe ja kangas.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.