Events

Fabulous Things

Käväisimme viikolla ystäväporukalla Asuntomessuilla Hyvinkäällä. Onneksi suuntasimme messuille ajoissa aamulla, sillä katsojia riitti näin viimeisellä viikollakin paljon. Messujärjestelyt olivat kyllä hoidettu hyvin, sillä parkkipaikalta siirtyminen messualueelle kävi kätevästi ja vaivattomasti bussikuljetuksella. Messut ovat auki enään tämän viikonlopun, joten suuntaa kiireesti Hyvinkäälle, jos haluat nähdä vielä tämän vuoden näyttelykohteet. Tässä tulevat minun top 3 kohdettani...

Ihastuin suuresti kohteeseen numero 25 Maja. Talossa ja sisustuksessa oli ihanasti yhdistelty erilaisia meteriaaleja ja pintoja. Asunnosta löytyi kiiltävää kuparia, ruoheaa betonia, puisia pintoja ja pehmeitä tekstiilejä. Musta lautakatto antoi valkoiselle korkealle olohuoneelle ryhtiä ja viihtyisyyttä. Kauniita kokonaisuuksia oli myös musta keittiö ja tyylikäs kodinhoitohuone (kuva alla). Kohteesessa oli kumminkin asennettu rumia led-valonauhoja pitkin seiniä, jotka minusta eivät sopineet yhtään kokonaisuuteen. Vinkki! Tämä kohde on hyvin esiteltynä uusimmassa Deko-lehdessä.

Kauniisti sisustettu kokonaisuus oli kohde numero 15 Lumikki. Erityisesti talon makuuhuone oli ihanan kutsuva ja rauhallinen. Sisustuksessa yhdistyi ihanasti Balmuirin pellavatekstiilit, kirkkaat sisustuselementit, ruoheat puupinnat sekä mustat kontrastit. Myös talon muut huoneet olivat sisustettu kauniisti esim. lastenhuone, työhuone ja takkahuone, joista löydät kuvat alla.

Hieman romanttisempi kohde oli numero 8 Talvipalatsi. Valkoiset puupinnat seinissä toivat talolle lämpöä ja viihtyisyyttä. Nämä puupinnat toivat kohteeseen myös ehkä hieman mökkimäisen fiiliksen. Sisustuksessa oli myös yhdistelty kauniisti erilaisia materiaaleja. Erilaiset puupinnat, kiiltävä metalli, rouheat betoni ja pehmeät tekstiilit loivat harmonisen kokonaisuuden. Mustat yksityiskohdat toivat ryhtiä ja kontrastia sisustukseen. Hauska yksityiskohta oli rottinkikeinu keskellä olohuonetta!

Mitkä olivat teidän lempikohteet Hyvinkään asuntomessuilla? Alla on vielä kuva asuntomessualueesta nosturista kuvattuna :)

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.