Events

Fabulous Things

Tällä viikolla kävin Marsaanan kutsumana tutustumassa ravintola Faroon, joka sijaitsee kauniilla ja keskeisellä paikalla Ruoholahden kanavan varrella. Faro Channelside Bar & Restaurant järjesti menutastingin, jossa pääsimme maistelemaan bistromenuuseen otettavia uusia ruokalajeja. Faron keittiömestari Mika Palonen valmistaa ravintolassa klassista mutta modernia bistroruokaa, josta kohta näette maistijaisia. 

Alkuruuaksi meille tarjoiltiin maa-artisokkakeittoa ja pikkelöityä artisokkaa, joka oli pehmeän maukasta. Seuraavaksi saimme maistaa kauniin keltaista kurpitsarisottoa, jossa oli mukana myös hasselpähkinää. Joten bistromenuusta löytyy myös kasvisruokavaihtoehtojakin. 

Ravintolassa on suuret ikkunapinnat, joista on kauniit näkymät kanavalle ja merelle. Ravintolaa reunustaa kanavan päällä oleva terassi, joka on kesällä varmasti ihana paikka viettää kesäpäivää. Ravintolan sisustus on tyylikäs ja moderni mutta kumminkin lämminhenkinen. Ravintolassa on varmasti mukava tunnelma sekä päivällä, että illalla. Ravintolan tyylikkään sisustuksen on toteuttanut dSign Vertti Kivi & Co Samuli Hintikka.

Seuraava ruokalaji oli herkullinen ja raikas kampasimpukka-lohi tartar, jossa oli lisänä avokadoa ja greippiä. Tämä annos oli todella kauniin näköinen. Pääruuaksi tarjoiltiin vasikanposkea Burgundin tyyliin ja lisukkeena puikulapyreetä. Vasikanposki on yksi ravintolan suosituimmista pääruuista ja se löytyy myös ajankohtaisesta bistromenuusta, jonka löydät tästä.

Illan kruunasi rosmariinilla maustettu uuniomenaterriini mascarbonesorbetilla. Jälleen todella maukas ja kaunis annos! Kiitokset Marsaanalle ja Farolle herkullisesta illasta ja tänne on kyllä ehdottomasti palattava uudestaan!

 

Kommentit

Mikko – Private Blend

Tämä on ollut niin pitkään listalla, vaikka brunssipaikkana. Kivan oloinen tila & näkymä ja ruoat näyttävät myös mahtavilta!

Fabulous
Fabulous Things

Hei Mikko!

Minulle tämä oli ihan uusi tuttavuus! Harvemmin tulee liikuttua tuolla päin kaupunkia mutta nyt on hyvä syy käydä Ruoholahdessa. Ravintola oli kyllä todella tyylikäs ja viihtyisä. Erityisesti kesällä, kun terassi on auki, paikka pääsee oikeuksiinsa. Ravintola toimii kyllä myös talvellakin tunnelmallisena brunssi- tai illallispaikkana. Raportoi ihmeessä, jos käyt tutustumassa tuohon brunssiin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.