Food Details

Fabulous Things

Palataan vielä hetkeksi viime viikonlopun rapujuhliin. Tässä jutussa esittelen teille tarkemmin illan menun. Illallisen aloitimme kasviskeitolla, jossa oli perunaa ja kukkakaalia. Keiton päällä lisäsin mausteeksi ja koristeeksi tilliä sekä retiisiä. Keitto oli varsin oivallinen aloitus rapuillalliselle. Rapujuhlien kattausta esittelin teille tarkemmin tässä Kitchen Details -jutussa.

Seuraavaksi oli vuorossa tietenkin ravut, jotka tarjoiltiin perinteisesti paahtoleivän, voin ja tillin kera. Ylellisiin rapujuhliin sopi täydellisesti Balmuirin pellavaservetit ja nahkaiset servettirenkaat. Nämä olivat esillä aikaisemmin tässä Sneak Peek -jutussa.

Rapujuhliin oleellisesti kuuluu hyvän ruuan lisäksi myös hyvät ruokajuomat. Rapujuhliin sopivista valkoviineistä vinkkasin teille vuorostaan tässä Kitchen Details -jutussa. Samaisessa jutussa esittelin teille laadukkaat Riedelin viinilasit ja snapsilasit, joilla kattaukseen saadaan juhlavuutta ja ylellisyyttä.

Pääruuaksi tarjoilin siikafileitä porkkana-inkiväärilisäkkeellä ja illan kruunasi sitruunainen jälkiruoka. Täydellinen ilta hyvän ruuan, juoman ja ystävien parissa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.