Home Details

Fabulous Things

Sain viime viikolla blogihaasteen Private Blend -blogin Mikolta, jossa pitää kertoa 8 asiaa itsestään. Koska blogini käsittelee enemmän meidän asuntoa ja sisustusta, päätin valottaa näitä asioita hieman enemmän. Ehkä muutamassa kohdassa tulee hieman tietoa myös itsestäni.  Mutta tässä tulee 8 asiaa, joita et ehkä vielä tiennyt...

1. Asuntomme ei ole suuren suuri, vaan neliöitä on vain 49 m2. Eli kuten kuvassakin näkyy asunto on 2h + avokeittiö + sauna.

2. Tämä on kolmas omistamani asunto.

3. Asuimme yli puoli vuotta omistamassani yksiössä, kun odotimme asunnon valmistumista.

4. Suurin osa sisustuksesta on ostettu tähän asuntoon. Poikkeuksena sänky, takanreunus, nojatuolit ja eteisen lipasto.

5. Vaikka pidän siisteydestä ja järjestyksestä, en ole se henkilö, joka siivoaa meidän taloudessa. Mutta olen hyvä "väline-urheilija"!

6. En ole varmaan kertaakaan pessyt pyykkiä pesukoneellamme. 

7. Meidän koira nukkuu aina sängyssä.

8. Meidän sänky ei ole aina kauniisti pedattu, vaan joinakin aamuina koira saa jäädä nauttimaan petaamattomasta sängystä.

Siirrän haasteen eteenpäin uusille blogeille LadyBlue is in the house ja C moi.

 

Kommentit

Tosi kiva pohja! Oma sauna olisi niin ihana! Minusta tuo riittää hyvin kahdelle ihmiselle, paitsi, jos omistaa yli 2000 kirjaa niinkuin me. Sitten asunto ostetaan sillä perusteella, miten kirjat mahtuu. Muistan, kun oltiin mittanauhan kanssa nykyisessä 59m2 kämpässä ja mitattiin, että kirjat mahtuu. Onneksi näissä vanhoissa taloissa on olohuoneissa seinä -ja lattia pinta-alaa ja vähän aukkoja, niin tähänkin mahtui 11 kirjahyllyä. :D Uusissa asunnoissa on valitettavan vähän ehjiä seiniä. Päätettiin jo, että jos joskus muutetaan pienempään kaksioon, niin makkarista tulee kirjasto ja me ostetaan olkkariin futonsohva, jossa nukutaan.

Camilla
C Paris

Hei olipas kiva nähdä asuntosi pohjapiirustus! Eipä teillekään paljon ylimääräistä roinaa mahdu. On varmaan miellyttävää kun ei tarvitse olla työpöytää (eikä ainakaan kahden ihmisen tarpeisiin) sotkemassa kokonaisuutta.

Ja kiitos haasteen passauksesta tännepäin!

LadyBlue (Ei varmistettu) http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

Haaste otettu vastaan, kiitos!

Hehe, vitoskohta oli paras! Välineurheilijapa hyvinkin ;) Mutta hei, kymmenen pisteen kysymys: Onko teillä telkkaria ollenkaan? Olen yrittänyt päässäni sijoittaa sen johonkin, mutta kuvat ovat aina romuttaneet teoriani.

http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

Fabulous
Fabulous Things

Hei ja kiitos Jonayla!

Kyllä nämä neliöt riittävät hyvin kahdelle ihmiselle, jos pitää tuon tavarapuolen hallinnassa ;). Meillä oli ennen 53 m2, joka piti sisällään kolme huonetta, joten säilytystilaa oli huomattavasti enemmän. Jos teillä on paljon kirjoja, meiltä löytyy astioita. Osa astioista on säilössä kellarikomerossa. Oma sauna on kyllä niin ihana asia, se oli yksi ostokriteereistä.

Fabulous
Fabulous Things

Hei Camilla,

Joo ei meillä turhaa säilytystilaa löydy, joten pitää kyllä todella harkita mitä kaikkea tavaraa haalii itselleen. Onneksi olen alkanut oppia luopumaan vanhoista tavaroista, joita saa hyvin myytyä kirppareilla sekä huuto.netissä. Näin tavaramäärä pysyy, jotenkin hallinnassa. Työpöydälle ei meidän taloudessa ole tarvetta.

Fabulous
Fabulous Things

Hei LadyBlue,

Ajattelin, että uusi blogi on hyvä aloittaa heti kivalla haasteella. TV löytyy valkoisen vitriinikaapin ovien takaa (sohvan puolella). En pidä kun kaikki digi/DVD/Tv -tekniikka näkyy olohuoneessa. Kaiken tuon sekamelskan saa pois katseista ovien taakse. 

Fabulous
Fabulous Things

Hei Mikko,

Joo piti vähän muokata tehtävänantoa itselle sopivaksi ;). Olen kyllä aika hyvin "ulkoistanut" nämä kaksi taloustyötä, olen kyllä todella kiitollinen siitä. Satunnaisesti joudun kyllä pyyhkimään pölyjä ja tarttumaan imurin varteen. Koiralla on kyllä hyvät oltavat meidän untuvapeittojen välissä. Koiralla on jopa oma rahi sängyn vieressä, jotta pääsee hyppäämään helpommin sänkyyn. Ehkä hieman lellitty yksilö...

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.