Home Details

Fabulous Things

Tässä on jatkoa juttuun, jossa esittelen teille tarkemmin meidän asunnon kattovalaisimia. Tämä lasikristalleista koostuva valaisin löytyy meidän ruokapöydän päältä. Valaisin on ostettu aikoinaan Stockmannilta.

Valaisimessa on viisi lamppua, joiden ympärillä roikkuu kymmenittäin lasikristalli-koristeita. Valaisimessa täytyy olla kirkkaat kynttilälamput, jotta valaisimen ilme on täydellinen. Ruman näköiset energiansäätölamput eivät oikein sovi tähän valaisimeen. Tämän vuoksi onkin hieman pitänyt hamstrata näitä kynttilälamppuja varastoon ;)

Yksi huono puoli tässä valaisimessa on sen puhdistaminen. Onko teillä hyviä vinkkejä miten tämän tyyppisen valaisimen saa helposti puhdistettua pölystä?

 

Kommentit

Shekerim (Ei varmistettu)

Anoppini neuvoi ostamaan apteekista puuvillahansikkaita ja "lypsämään" roikkuvia kristalleja käsien välissä. Vedellä kostutettua rättiä kokeilin omaan vastaavaan valaisimeemme, virhe. Pöly takertui kiinni paljon pahemmin. Toki jos kristallit ovat kokonaan irroitettavat, voi niitä varmaan pestä altaassa ihan jollain siihen tarkoitetulla pesuaineellakin. Muovikristalleille uskaltaisin kokeilla ihan Fairya.

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi

Oma mummoni upotti aina kristallikruununsa käden lämpöiseen mietoon fairy-veteen, jonka jälkeen kuivasi sen mikrokuituliinalla. Tässä tapauksessa sen kummempaa oikotietä onneen ei taida olla. :(

Fabulous
Fabulous Things

Hei,

Kiitos teille vinkeistä! Täytyy ottaa projektiksi irroittaa kristallit ja laittaa ne kylpemään :)

Tickler (Ei varmistettu) http://verawanda.blogspot.fi/

Meillä oli eiliseen asti tuo sama lamppu ruokapöydän yllä. Ukkonen ei siitä koskaan pitänyt ja osti tilalle Artekin kolme mustaa käsikranaattia.

Kun peset kristalleja, tee se yksi nauha kerrallaan. Minä kerran otin kaikki vaijerit irti ja upotin fairyveteen. Sitten irroittelin sotkeentuneita nauhoja pari seuraavaa päivää....

Fabulous
Fabulous Things

Hei Tickler,

Kiitos vinkistä! Huomasin saman ongelman muuton yhteydessä, kun pakkasin kaikki kristallit samaan laatikkoon. Nyt pitääkin muistaa pitää ne erillään, kun alan pestä niitä. Kiitos muistutuksesta!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.