Hotels

Fabulous Things

TALLINNA / SWISSOTEL

Vietimme uuden vuoden Tallinnassa. Yövyimme loisteliaassa Swissotelissa, joka sijaitsee aivan Stockmannin vieressä. Hotellia esittelin teille aikaisemmin Travel-jutussa. Hotelli vastasi täysin odotuksiamme. Valitsimme Executive -huoneen, koska halusimme hieman enemmän luxusta vuoden vaihteeseen. Voin lämpimästi suositella hotellia vaikka hemmottelu-viikonloppuun!

Huoneemme sijaitsi 27. kerroksessa. Näköala huoneestamme oli satamaan päin. Harmiksemme vanhasta kaupungista ammutut raketit eivät näkyneet meidän puolelle hotellia.

Huoneen kylpyhuone oli huurretyn lasiseinän takana. Kylpyhuoneessa oli iso kylpyamme sekä erillinen suihkukaappi. Suihkukaapissa oli mahtavan kokoinen sadetin-suihku. Omassa kylpyhuoneessa oli niin ihana kylpylätunnelma, joten jätimme kokonaan väliin hotellissa olevan kylpyläosaston.

Executive huoneissa yöpyville on käytössä oma Executive Lounge, joka sijaitsee 28. kerroksessa. Loungessa on myös mahtavat näköalat kaupungin yli. Loungessa voi nauttia päivällis- ja illallis-snackseja sekä illalla myös alkoholijuomia. Valikoima oli varsin laaja ja herkullinen. Tämän vuoksi kannattaa maksaa hieman enemmän Executive huoneesta, että saa tämän palvelun käyttöönsä.

 

Kommentit

phocahispida

Kiitos vinkistä!

Kerään eri matkakohdekaupungeista vinkkilistaa ja tämä pääsee Tallinnan kohdalle.

LadyBlue (Ei varmistettu)

Arvelinkin, että hurahdat siihen kylppäriin ;) Teitkö tällä reissulla mitään hyviä löytöjä?

Fabulous
Fabulous Things

Matkakohteita on aina kiva jakaa eteenpäin, sillä hyviä ja laadukkaita kohteita ei aina helposti löydä. Tätä hotellia voin kyllä suositella lämpimästi!

Fabulous
Fabulous Things

Kylpyhuone oli kyllä ihanan tilava ja tunnelmallinen. Tällä kertaa shoppailu jäi minimiin. Ehkä seuraavalla kerralla sitten...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.