Hotels

Fabulous Things

Tällä kertaa emme yöpyneet Tukholman keskustassa, vaan suuntasimme merellisiin maisemiin Nacka Strandiin. Lyhyen matkan päästä Tukholman keskustasta Nackassa sijaitsee idyllinen Hotel J. Jo ennen matkaa kerroin teille hieman tästä hotellista tässä Travel -jutussa. Hotelliin pääsi kätevästi bussilla Slussenilta reilussa 10 minuutissa tai vaihtoehtoisesti pystyi myös saapumaan lautalla, joka lähti Tukholman keskustasta Nybrokajenilta. Lauttamatkakaan ei kestä Nackaan kuin noin 15 minuuttia.

Hotelli on sisustettu merihenkisesti käyttäen mm. Gant Homen tähtitekstiilejä. Näiden lisäksi sisustuksessa on käytetty paljon erilaisia näyttäviä meriaiheisia yksityiskohtia. Tunnelma hotellissa on rento ja kodinomainen. Hotellin sisääntuloaula kutsuu viettämään aikaa myös täällä. 

Hotellin pihalta avautuivat kauniit näkymät merelle. Pihalle oli sijoitettu aurinkotuoleja ja istuinryhmiä, joissa oli mukava istuskella, lukea ja katsoa kuinka laivat lipuivat hotellin ohi. Matkalla oli mukana tämä merihenkinen asukokonaisuus, jonka esittelin teille tarkemmin tässä Wardrobe Details -jutussa.

Hotelli koostui monesta eri rakennuksesta. Meidän hotellihuoneemme sijaitsi pihan perällä olevassa rakennuksessa. Olimme valinneet huoneen, jossa oli merinäköala. 

Myös hotellihuoneissa on käytetty Gant Homen laadukkaita tekstiilejä. Täytyy sanoa, että ei monessa hotellissa ole näin laadukkaita ja ylellisiä vuodevaatteita. Päiväpeittona oli rennosti käytössä perinteinen Gant Homen tähtihuopa.

Huoneemme sijaitsi kolmannessa kerroksessa, joten parvekkeelta oli hyvät näkymät merelle. Sieltä oli mukava seurata kun risteilyalukset lipuivat hotellin ohi kohti satamaa. 

Hotellin edustalla oli myös pieni laituri, josta oli mahdollisuus päästä uimaan mereen. Hotellin henkilökunta varoitti, että uimaan ei saanut mennä liian kauas, koska laivaliikenne hotellin edustalla on aika vilkas.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.