Hotels

Fabulous Things

Bonjour! Palattiin viime yönä Nizzan lomamatkalta. Matka oli mitä onnistunein ja nyt on aika tehdä raporttia kaikesta ihanasta mistä saimme nauttia matkamme aikana. Ensimmäisenä esittelen teille hotellimme Clarion Grand Astonin. Varasimme hotellin Hotels.com kautta, jossa hinnat ovat noin 190€/yö (superior huone). Valintakriteerit hotellille oli keskeinen sijainti Nizzan keskustassa. Tämä hotelli todellakin täytti tämän vaatimuksen täydellisesti. Hotellista oli lyhyt matka sekä keskustaan, että vanhaan kaupunkiin. Galeries Lafayette oli kahden korttelin päässä ja samalla kadulla oli merkkiliikkeitä kuten Louis Vuitton, Hermes jne. Rantaakin käveli alle kymmenessä minuutissa. Lentokentältä pääsee hotellin lähelle kätevästi bussilla (nro.98), joka maksaa 6€ suuntaansa. 

Toinen valintakriteeri hotellille oli uima-allas. Tässä hotellissa olikin mukava kattoterassi, jossa pystyi ottamaan aurinkoa ja virkistäytymään pienessä uima-altaassa. Kattoterassilta oli mahtavat näkymät vanhan kaupungin yli merelle. Terasilla oli myös pieni baari, josta sai tilata juomia ja pientä syötävää.

Ranta-asua esittelin teille aikaisemmin viikolla tässä Wardrobe Details -jutussa.

Varasimme hotellista superior-huoneen, koska nämä ovat uudistettu muutama vuosi sitten. Kaikkia hotellin osia ei ole vielä remontoitu esim. aamupalahuone, joten en tiedä vastaako tuo hotelli 4 tähden luokitusta kokonaisuudessaan. Hotelllihuone oli kumminkin todella tilava ja toimiva. Huone oli sisustettu minimalistisesti käyttäen tummaa puuta. Huoneessa oli erittäin tehokas ilmastointi, mikä oli myös yksi valintakriteereistä. Minusta hotellissa oli hyvä hinta-laatu-suhde, koska Nizzassa hotellien hinnat ovat aika kalliita. Suosittelen lämpimästi tätä hotellia!

 

Kommentit

LadyBlue (Ei varmistettu) http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

Kiva, että hotelli osui nappiin, tuohan näyttää todella mukavalta! Ja uima-allas pitää aina olla ;)

Fabulous
Fabulous Things

Hei LadyBlue,

Onneksi arvostelut eivät pitäneet aivan paikkaansa. Ihmisillä on niin monta mielipidettä! Kattoterassi uima-altaineen oli kyllä todella ihana.

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Aivan ihastuttavan näköinen hotelli ja upeat näköalat!

Fabulous
Fabulous Things

Hei JonnaH,

Hinta-laatu suhde hotellissa oli kohdallaan. Kyllähän tuota näköalaa kehtasi katsoa ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.