Hotels

Fabulous Things

Palataan hetkeksi vielä meidän Tukholman matkaan. Yövyimme matkalla Hotel J:ssä, josta kirjoitin jo aikaisemmin tässä Hotels -jutussa. Hotelli koostuu monesta eri rakennuksesta ja aamiainen hotellissa tarjoillaan kauniissa huvilassa. Tämän huvila Tornvillan historia ulottuu 1800-luvun lopulle, joten rakennus on täynnä kauniita yksityiskohtia. Joten tämä oli varsin idylinen paikka nauttia herkullinen aamiainen.

Huvilan edessä on pieni terassi pöytäryhmineen, jonne voi myös tulla nauttimaan aamiaisen. Ensimmäisenä aamuna aurinko paistoi mukavan lämpimästi, joten päätimme istua ulos nauttimaan kauniista kesäaamusta.

Aamiainen oli katettu kauniisti huvilan keittiöön ja lasiterassille. Valikoima oli sopivan laaja perusleipätarvikkeista pannukakkuihin.

Huvilassa on monta kaunista huonetta, jossa on mahdollisuus istua aamiaiselle. Huoneiden sisustuksessa on kunnioitettu huvilan historiaa. Huoneissa on kauniita yksityiskohtia kuten kristallikuunuja, kaakeliuuneja, kuviollisia tapetteja sekä kattokoristeja.

Torvillan huoneita on mahdollisuus vuokrata myös kokouksia ja juhlia varten. Huvilan eri osiin voit tutustua tarkemmin tässä.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.