Hotels

Fabulous Things

Espanjan matkalla yövyimme kahdessa eri hotellissa. Ensimmäisen hotellin Melia Alicanten esittelin teille aikaisemmin tässä Travel -jutussa. Viimeisen yön matkalla yövyimme Hospes Amerigo hotellissa. Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla Alicanten vanhankaupungin tuntumassa. Hotelli on luokitukseltaan viisi tähteä, mutta aika on ehkä tehnyt tehtävänsä tämän hotellin kohdalla. Joten sanoisin sen vastaavan korkeitaan neljää tähteä. Hotellin palvelun kyllä voin sanoa ylettyvän viiden tähden tasolle. 

Huoneemme ranskalaiselta parvekkeelta oli kauniit näkymät vanhaankaupunkiin ja Santa Barbaran linnalle. Kauniita maisemia linnan huipulta esittelin teille aikaisemmin tässä Travel-jutussa.

Huoneessa oli avoin ja tilava kylpyhuone wc -yhdistämä. Kummallekkin oli omat pesualtaat vastakkain. Kylpyhuoneessa oli myös kylpyamme ja erillinen suihkukaappi. Wc oli erotettu muusta tilasta lasisella liukuovella. 

Hotellin kattoterassilla oli katettu uima-allas, josta oli kauniit näkymät Alican vanhaankaupunkiin. Uima-allas tosin oli nähnyt parhaat päivänsä ja kaakelit hieman irtoilivat altaan seiniltä. Muuten kattoterassi oli varsin viihtyisä. Kattoterassilta oli myös näkymät hotellin sisäpihalle, jossa oli ravintolan terassi. 

Kokonaisuudessaan hotelli oli siisti ja tyylikäs, myös aamiaisvalikoima oli runsas. Aamiaisella oli hyvä valikoima suolaisia ja makeita vaihtoehtoja, joten itsensä sai hyvin syötyä kylläiseksi. Viimeisen loma-aamun kruunasi tietenkin lasillinen kuohuvaa.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.