Hotels

Fabulous Things

Hotellivinkki Roomaan! Torre Argentina Relais sijaitsee keskeisellä paikalla Roomaa. Hotellista on lyhyt kävelymatka tärkeimmille nähtävyyksille, joten mitään kulkuneuvoa ei loman aikana välttämättä tarvitse käyttää. Esimerkiksi Pantheon sijaitsee vain noin 500 metrin päässä. Hotelli on todella pieni, sillä siinä on ainoastaan 8 huonetta. Huoneet ovat moderneja ja siistejä. 

Erityisesti plussaa hotellissa on huoneisiin tarjoiltava aamiainen. Mikä olisikaan ihanampaa, kuin nauttia aamiaista sängyssä loikoillen. Aamiaisen sisällön saa valita varsin laajasta valikoimasta itselleen sopivaksi. Jokaiselle aamulle erikseen pitää täyttää aamiaislomake, joten aamiaisen sisältöä voi hieman vaihtaa päivittäin. Hotellin aulassa on tarjolla asukkaille myös pientä purtavaa sekä juomia. 

Wc ja suihku oli huoneessa erikseen. Suikukaapissa oli ihanan iso sadetinsuihku katossa. Avaruutta pieniin tiloihin toi ikkunat.

Huoneessa oli myös kahvikone, joten aamiaisen kanssa pystyi nauttimaan myös tuoretta kahvia. Huoneen hintaa sisältyi myös päivittäin tuotava vesipullo. Nämä pienet asiat lisäävät todella viihtyvyyttä!

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.