Inspiration

Fabulous Things

Ihanan symmetrinen ja rauhallinen makuuhuone. Kuvassa taitaa olla samat Zara Homen hopeiset koristetyynyt, mitkä löytyvät myös meiltä.

Kommentit

Rikuliina

Onpa kaunis! Tästä on nyt hyvä ottaa mallia kun somistetaan omaa makkaria. Tuo sängynpääty on nimittäin lähes samanlainen kuin se joka me nyt ostettiin :)

Camilla
C Paris

Kaunis kuva ja makuuhuone, mutta inspiraatiokuvissa tartun aina yksityiskohtiin, sillä niistähän se kokonaisuus rakentuu. Tässä on kamalan häiritseviä sellaisia:

- Sänky on 140cm leveä kun katsoo sängynpäätyä ja tyynyjä, mutta jalkopäässä sänky näyttää normaalilta parisängyltä, koska (pari-)peitto on pedattu päiväpeitteen alle niin että sänky levenee ja lisäksi päiväpeite on tosi leveästi. Illuusio jalkopäähän levenevästä sängystä!

- Miksi molemmilla yöpöydillä on leikkokukkia, ja vielä ihan erilaisia? Kovin teennäistä.

- Makkaratyyny tyynyasetelmien keskellä

Muuten kivan klassinen makuuhuone kaikkineen. Hyvä kuitenkin ettei tämä ole teiltä kotoa, olisin muuten saattanut menettää uskoni tähän blogiin!

Fabulous
Fabulous Things

Olipa sulla tarkka silmä Camilla. Itse kiinnitin kuvassa nopealla katselulla huomioo symmetriaan, värimaailmaa ja tyynyjen asetteluun. En huomannutkaan kaikkia pieniä yksityskohtia mitä kuvassa oli. Tämä kuva on varmaan studiossa otettu, eikä kenenkään oikea koti. Makkaratyyny on kyl "mikä ei kuulu joukkoon" :).

Fabulous
Fabulous Things

Mä odotan innolla Rikuliina, että nään sen teidän uuden sängyn! Ja tietenkin teidän koko kodin!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.