Inspiration

Fabulous Things

H&M Homen kevät mallisto 2013 on täynnä varsin värikkäitä juttuja. Kuitenkin silmääni mielyttää enemmän nämä hillityn väriset pellavatekstiilit. Keräsin kollaasin tuotteista, jotka mielelläni ottaisin kotiini. Pellavaiset pussilakanat meiltä löytyy jo tällä hetkellä, niitä esittelin teille elokuussa Bedroom Details-jutussa Rouheiseen pellavaan saa mielenkiintoista kontrastia yhdistämällä siihen kiiltävää metallia. Meidän metalliset yöpöydät löydät toisesta elokuisesta Bedroom Details-jutussa.

 

Kommentit

LadyBlue (Ei varmistettu)

Minäkään en tykkää käyttää sisustuksessa (edes keväisin) kirkkaita värejä. Edes värikkäitä kukkia en päästä sisään! Mistä tulikin mieleeni, että olisikohan aika hankkia orkidea nyt kun joulukukat ovat olleet ja menneet... Täydellinen Riviera Maisonin mini-cooleri jo odottelee sisustaa.

Pellavalakanoita meillä ei vielä olekaan ja olen aika tarkka mitä lakanoihin tulee, mutta ne kyllä kiinnostavat. Ovatko pellavalakanat pehmeän tuntuiset? En kestä jos lakanat ovat yhtään karheat ;)

Fabulous
Fabulous Things

Hei LadyBlue,

Meidän kodissa valitsee myös vähän väri-allergia, mutta olen kovasti miettinyt vihreää väriä aksenttiväriksi kevääksi. Saa nähdä kestääkö kantti...

Pellavapussilakanoissa on paljon eroja, mutta yleisesti pesujen jälkeen ne ovat pehmeitä. Lisäksi kesällä ne ovat ilmavia. Suosittelen kokeilemaan :)

LadyBlue (Ei varmistettu)

Heh, jos sinä uskallat niin minäkin lupaan harkita! Mutta smaragdin vihreä on mielestäni ehdottomasti tyylikkäämpi kuin se iänikuinen lime, jota kaikki paikat ovat pullollaan kevään tullen.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.