Inspiration

Fabulous Things

Etuovi -nettisivusto on avannut sivuille inspiraatiokuvapankin, josta voi etsiä inspiraatiota oman kodin sisustamiseen. Asuntoilmoitusten kuvat on jaettu eri kategorioihin huonetyypin mukaan. Esimerkiksi, jos edessä on kylpyhuoneremontti, voi erilaisia kylpuhuonekuvia hakea helposti tältä sivustolta.

 

Kommentit

LadyBlue (Ei varmistettu)

Apua uskaltaakohan noille sivuille edes kurkata.. Veikkaan, että alkaa tulla tarve uusia/sisustaa yhtä sun toista! Mutta jos yrittäisi oikein kovasti vain ihailla..

Gloria (Ei varmistettu)

Mun täytyy kyllä sanoa että olen pettynyt. Katsoin (ainoastaan) kylpyhuonekuvia ja suurin osa näytti siltä, kuin olisivat remontin tarpeessa. Todella paljon vanhanaikaisia kylpyhuoneita ja joissain kuvissa jopa vessanpöntön kansi auki! Jäiks. Muita osioita en sitten edes enää viitsinytkään katsoa...

LadyBlue (Ei varmistettu)

Mikä ihme siinä muuten on, että kylppärin katto pitää aina tehdä sellaisella puupaneelilla (ja vielä puun värisenä)?? Kyllä muukin materiaali kosteuden kestäisi ja ainakin omasta mielestäni valkoinen katto spoteilla olisi tosi kiva.

Fabulous
Fabulous Things

Hei,

Kuvathan on kerätty myynnissä olevista asunnoista/taloista, joten kuvien taso on myös sen mukaista. Suurimmassa osassa ei ole käytetty ammattilaista stailaajana. Ei tämä ihan ruotsalaisen Alvhemin tasoa ole, mutta kiva että meilläkin yritetään jotain uutta.

LadyBlue (Ei varmistettu)

Totta, selailin näitä vasta juuri, ja tosiaan muutamaa poikkeusta lukuunottamatta esim. makuuhuoneet olivat varsin taviksia. Mutta kuten sanottu, hyvä että meilläkin jotain yritetään :)

Et muuten sattunut olemaan Espoossa päin tänään..? Itse olin valkoisten tyynyliinojen metsästyksessä..

Fabulous
Fabulous Things

Hei LadyBlue,

Ilmeisesti olet törmännyt minuun Leppävaarassa, tarkemmin sanottuna Sellossa :)

LadyBlue (Ei varmistettu)

Jeps, näin on tainnut päästä käymään :) Kävin tosiaan kyselemässä valkoisia tyynyliinoja ja olin niin niissä mietteissäni, että aivot alkoivat raksuttaa vasta myöhemmin, harmi! Olenkin lähettänyt sinulle ystäväni kautta ihailevia terveisiä kodistanne jo viime vuoden puolella (toivottavasti ovat tulleet perille!), joten laskin näppäränä 1+1 mutta olin jo siinä vaiheessa ehtinyt lähteä Sellosta. Toivottavasti vielä törmätään :)

Fabulous
Fabulous Things

Hei LadyBlue,

Kyllä terveiset on tullut perille asti, Kiitos :)! Ei voi muuta sanoa, että kyllä tämä maailma on pieni. Joten varmasti törmätään uudelleen jossain vaiheessa...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.