Inspiration

Fabulous Things

Kevät 2013 tuo tullessaan puuterisen pastelleja karamellivärejä, puhtaita puudetaljeja sekä geometrisia, niin pysty- kuin vaakalinjaisiakin kuvioita. Ripottele joukkoon aprikoosinroosan ja turkoosin värisiä detaljeja vaikkapa uusien keittiötekstiilien muodossa. Pehmennä skandinaavisen riisuttuja kalusteita tyynyillä,ryppypintaisella pellavalla ja paljaan puun värisillä yksityiskohdilla. 

Kolmioita, matemaattisia kuvioita ja pehmeitä värejä selkeinä blokkeina – niitä näemme keväällä 2013 enemmän kuin koskaan. Tässä vinkkini: maalaa tai tapetoikorostusseinä, jossa on sama teema kuin valitsemillasi tekstiileillä.

Sinulle, joka pidät sähköisemmästä tyylistä tai keräilijätyylistä sekä graafisesta mustavalkoisesta, suosittelen tyylikästä sivupöytää, jolle voit rakentaa erilaisia asetelmia sesongin aikana. Täytä lasikupuja kirppislöydöillä, leikkaa tauluja ja julisteita kuviollisista tapeteista sekä levitä lattialle vintage-henkinen matto. Vanhoista, nahkakantisista kirjoista kootut pinot tuovat ihanan patinoitua tunnelmaa, vaikka kalusteesi olisivatkin uusia. 

Harmaa on hyvä perusväri. Elävöitä teini-ikäisen harmaan-ävyistä huonetta tai omaa makuuhuonettasi roosanvärisillä detaljeilla. Ripottele tyynyjä ja peittoja runsaalla kädellä, sijaa vuoteeseen kerroksia ja kasaa istuintyynyjä pinoksi – siten saat sängyn viereen hieman erilaisen lepopaikan.

Tämä oli ote ruotsalaisen bloggaajan Frida Ramstedtin kevään sisustusvinkeistä Elloksen nettisivuilta. Frida kirjoittaa suosittua Trendsender.se sisustusblogia. Käy tutustumassa tarkemmin Fridan sisustusvinkkeihin ja inspiroidu kevään trendeistä.

Kuvat / www.trendenser.se

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.