Inspiration

Fabulous Things

Viime viikolla esittelin teille uudet olohuoneen sisalmatot New In -jutussa, näistä matoista inspiroituneena olen alkanut jo miettiä kesän sisustusta. Hain Pinterestistä hakusanalla beach house ihanan raikkaita ja kesäisiä kuvia. Tarkoituksena on luoda olohuoneeseen vaaleampi sisustus, jossa toimii aksenttina mustat yksityiskohdat. Voihan kesää fiilistellä, vaikka ulkona on pimeää ja märkää?

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Kesää pitää aina fiilistellä, onhan se vuoden paras aika :) Ihana tunnelma kuvissa. Meillä on vielä yksi huone remontoimatta ja juuri tätä tunnelmaa, värejä ja materiaaleja olen ajatellut sinne. Kiitos ihanista kuvista, sain paljon ideoita. Odotan mielenkiinolla jatkoa...

Fabulous
Fabulous Things

Hei,

Hyvä että en ole ainut kesä-fiilistelijä tällä hetkellä :).  Olen jo vauhdilla vaihtamassa olohuoneen sisustusta kesäisemmäksi, joten näihin kuviin liittyviä juttuja varmasti on tulossa lähi viikkoina... Kiva kuulla, että nämä kuvat inspiroivat myös sinua!

LadyBlue (Ei varmistettu)

Saisi jo kesä tulla! Mutta onhan etukäteisfiilistelykin kivaa. Siitäpä tulikin mieleeni, postaustoive: Miten kotia voi muuttaa pikkuhiljaa keväisemmäksi/kesäisemmäksi esim. koristelemalla lyhdyt ja hurrikaanit eri tavalla kuin talvella tai vaikkapa millaisen tuikkuasetelman voisi tehdä.

Tuikut ja lyhdyt nimittäin kuuluvat ainakin omaan sisustukseeni ympäri vuoden ja onnistuin metsästämään RM.n vanhaa mallistoa olevan St. John Bays Lantern -lyhdyn (vastaaviahan varmaan löytyy muualtakin) ja nyt kaipaan ideoita sen somistamiseen + vinkkejä mistä kivoja somisteita voisi löytää.

Fabulous
Fabulous Things

Hei LadyBlue,

Mä oon aina niin innoissaan uudesta sesongista! Pitää laittaa tuo postaustoive tehtävälistalle. Itselläkin nuo kevät-somistukset ovat vielä kesken, joten pitänee hakea inspiraatiota kyseiseen asiaan. Palataan tuohon asiaan myöhemmin...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.