Inspiration

Fabulous Things

Tällä hetkellä inspiroidun harmaa-valkoisesta Marokko-tyylistä. Pinterestin avulla kokosin kuvakollaasin. Kuvissa on ihanan rauhallinen tunnelma, vaikka niistä löytyy paljon erilaisia kuviota ja tekstuureja. Tähän tyyliin sopivan maton esittelinkin teille aikaisemmin New Ideas -jutussa. Puhutteleeko teitä tämä Marokko-tyyli?

 

 

Kommentit

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Tuo kylpyhuone ratkaisu on tosi erikoinen, mutta jollain tavalla kiva. Tykkään varsinkin tuosta altaasta.

Jep (Ei varmistettu)

Meillä tehtiin vessa uusiksi viime syksynä ja tilasin marrakesh desingilta juuri tuollaisia marokkolaislaattoja lattiaan.
Tuli aivan mahtava kirkkaan keltainen keidas kaiken valkoisen ja harmaan keskelle. Lähinnä harmittaa, että tajusin vasta vessaan noi laatat, kylppäriin valitsin isoa 60x30 metallista/ruosteista laattaa, joka näyttää juu upealta, mutta vessan rinnalla ei niin kauhean erilaiselta ja kylppäri valmistui juuri ensin. Ah. Toisaalta, meillä ei miehelle olisi mennyt läpi enempää noita laattoja.. ;) vaikeeta se oli laatoittajallekin, kaikki laattavalintani kun eivät olleet ihan perusjuttuja.
Toi allasidea on aivan mahtava!
Melkein voisi ostaa uuden kodin jotta voisi toteuttaa kaikkia niitä uusia ideoita! (tämäkään tuskin menisi miehelle läpi!?)

Olen myös hyvin tykästynyt harmaaseen marokkoteemaan. Indiskan saapuessa Suomeen, joskus silloin kauan sitten, olin myyty Marokosta. Ihmisenä  jonka, elämään ei kovin montaa väriä kuulu jätin rakkauden muille.

Gloria (Ei varmistettu)

Meillä on kesähuvilaprojekti meneillään ja vaikka kaikki materiaalit on jo päätetty, haluaisin Claesson, Koivisto & Runen Marrakech Designille suunnittelemia moderneja marrakech-laattoja jonnekin. En vaan ole keksinyt vielä että minne. Tekisiköhän joku meille terassille ison pöydän, joka olsi päällystetty niillä?

Saunasta löytyy jo tadelakt-tyylillä tehtyä seinää, eli Marokkoa sielläkin...

Fabulous
Fabulous Things

Hei JonnaH!

Jos kallista laattaa ei varaa käyttää paljon, voi esimerkiksi tehdä näin ja keskittää sitä pienelle alueelle. Aika erikoinen ratkaisu.

Fabulous
Fabulous Things

Hei Jep!

Kuulostaa ihanan erikoisilta valinnoilta. Ihanaa kun joillakin on rohkeutta valita muutakin kuin perusvalkoista laattaa. Itse olen vähän pelkuri valitsemaan "pysyviin" ratkaisuihin mitään hirveen erikoista. Mieleni kun muuttuu niin usein... Liikaa ihania asioita tässä maailmassa!

Fabulous
Fabulous Things

Hei BellaQ!

Yllätyin, että tämä Marokko-teema puhutteli minua niin paljon. Harmi, että Indiskasta ei löydy enemmän tällaista musta-valkoista värimaailmaa.

Fabulous
Fabulous Things

Hei Gloria!

Voi tuo terassipöytä kuulostaa hyvältä idealta! Tuo teidän kesähuvila kuulostaa todella tyylikkäältä :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.