Inspiration

Fabulous Things

Keräsin tähän juttuun yksityiskohtia Hyvinkään asuntomessuilta, jotka jäivät mieleeni. Esimerkiksi tämä yllä olevan kuvan ihana kaakeli, jossa on heijastavia peilipintoja. Kaikkia ideoita en valitettavasti pysty totetuttamaan nykyisessä asunnossa, mutta joillakin pienillä tee-se-itse ideoilla saisi uutta ilmettä sisustukseen. Kattavampaa kuvasaldoa lempikohteistani Hyvinkään asuntomessuilta löydät tästä Events -jutussa.

Yhdessä kohteessa WC:n kattopaneelit oli maalattu hopean harmaalla Tikkurilan helmiäislasyyrilla.

Avaruutta ja valoa kylpyhuoneeseen antaa todella iso peili. Peilin taakse asennettu epäsuora valo tuo myös pehmeää tunnelmaa kylpyhuoneeseen.

Ihana jakkara! Tässä jakkarassa kauniisti yhdistyy pehmeä häräntalja ja kiiltävä metalli. Yllä olevassa kuvassa on myös ihana harmahtava lattiamateriaali. Monissa muissa kohteissakin oli myös käytetty vaaleita lattiapintoja, kuten alla olevan kuvan valkolakattu puulattia.

Musta seinä antaa hyvän taustan taidekollaasille. Valkoiset kehykset erottuvat selkästi tummasta seinästä ja muodostavat mielenkiintoisen kokonaisuuden. Tämä idea olisi helppo myös toteuttaa omassa sisustuksessa...

Yllä olevassa kuvassa on ihana eleetön ja suoralinjainen keittiö! 

Tässä keittiössä yläkaappien asettelu on todella mielenkiintoinen. Pienet "lokerot" tuovat mielenkiintoa kokonaisuuteen.

Karkea pinnat ja luonnonmateriaalit olivat esillä monessa kohteessa.

Tässä on ihana yhdistelmä puuta, metallia ja lasia!

Myös betoni materiaalina oli voimakkaasti esillä huonekaluissa sekä lattiapinnoissa.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.