Inspiration

Fabulous Things

Sain jonkin aikaa sitten kysymyksen lukijaltani, mitä Balmuirin pyöreälle Park Lane tarjottimelle voisi sijoittaa. Tässä jutussa esittelenkin muutaman vaihtoehdon miten tätä tyylikästä tarjotinta voisi käyttää. Tarjottimelle voi esimerkiksi asettaa kauniisti esille hajuvesipullot. Tällainen hienostunut asetelma voisi olla esillä niin kylpyhuoneessa kuin makuuhuoneessakin.

Tarjottimen voisi hyvin sijoittaa myös työpöydälle, joilloin siihen saisi esille kauniisti toimistotarvikkeita kuten nitojan, kynät ja sakset. Kauneutta asetelmaan voisi tuoda kukilla ja tuoksukynttilällä. 

Tarjotin toimisi hyvin myös eteisessä lipaston päällä, joilloin siihen voisi laskea kätevästi pienet asiat käsistään. Tarjottimelle mahtuu hyvin niin lompakko, aurinkolasit, puhelin kuin pieni kukka-asetelmakin.

Yöpöydällä tarjotin voisi toimia laskualustana asusteille ja koruille. Tarjottimella asusteet pääsevät kauniisti esille ja eivätkä naarmuta tason pintaa.

Ja tietenkin tarjotin toimii hyvin alustana huonetuoksulle ja tuoksukynttilälle, johon se varsinaisesti on suunniteltu.

Kommentit

ACat (Ei varmistettu)

Nättejä Kuvia ja Kivoja Pikkujuttuja. Tykkään myös Sisustella....
Tykkään. Yksinkertaista Musta&Valkoinen aina Muotia&Trendi. ;)

Fabulous
Fabulous Things

Hei ACat!

Kiitos paljon! Musta ja valkoinen kyllä kuuluu minun lempiväreihin.

Jenna Meriläinen (Ei varmistettu)

Todella tyylikäs tarjotin :) Balmuir lukeutuu lempimerkkeihini. Kunpa vain saatavuus paranisi.

Fabulous
Fabulous Things

Hei Jenna!

Kiitos! Tämä hieman erilainen tarjotin kyllä soveltuu hyvin monenlaiseen eri käyttöön. Ihanaa, että Suomesta löytyy tällaista osaamista. Balmuirin omassa nettikaupassa valikoima on kyllä suhteellisen laaja. Sieltä voisin hyvin kotiuttaa monta ihanaa tuotetta ;)

pytoni (Ei varmistettu)

Hieno on tuo tarjotin/alunen. Olin Balmuirin showroomin avajaisissa, ja ajattelin, että jatkan ostoksia verkossa. Kukaan ei kuitenkaan koskaan vastannut lähettämääni sähköpostiin. Monet tuotteet olivat Out of Stock. Jäi hiukan huono mielikuva yrityksen verkkokaupasta.

Fabulous
Fabulous Things

Hei pytoni!

Tuo on ikävä kuulla, toivottavasti verkkokauppaa saadaan parennettua! Onhan se valitettavaa, jos ei saa hankittua haluamiaan tuotteita kotiin. Kannattaa varmasti laittaa palautetta eteenpäin. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.