Inspiration

Fabulous Things

Löysin pinterestin kuvista ihanan kuvan missä neutraaliin värimaailmaan on yhdistetty smaragdin vihreät verhot. Vihreä käy mainiosti yhteen valkoisen ja harmaan kanssa. Itse en  kumminkaan uskaltaisi lähteä näin rohkeisiin verhoisin, mutta ehkä vihreät koristetyynynpäälliset...

Kuva / www.pinterest.com : Emerald green

 

Kommentit

LadyBlue (Ei varmistettu)

Ei paha kun näkee tällä tavalla harkitusti käytettynä! Verhot ovat sinänsä tietysti näyttävät/huomiota herättävät, mutta niitä on selvästi mietitty tarkkaan ympäristöönsä sopiviksi. Minulla odottaa kaapissa smaragdin vihreä kangas, josta on ollut tarkoitus teettää jonkin sortin mekko. Projekti on vähän jäänyt.. (Verhoiksi en sitä kyllä ajatellut kuitenkaan ripustaa!) Smaragdin vihreä yhdistyy siis minun ajatuksissani enemmän pukeutumiseen kuin sisustukseen.

Fabulous
Fabulous Things

Hei,

Joo vaatepuolella sitä smaragdin vihreää ja muita vihreän sävyjä on näkynyt jo tänä talvena paljon. Se on kumma kun jotakin asiaa näkee paljon, se alkaa syöpyä myös omaan ajantusmaailmaan. Nyt kun olen seurannut tuota sisustuspuolta enemmän, niin sieltä kyllä löytyy tosi kivoja ratkaisuja käyttäen tuota vihreää aksenttivärinä. Mutta onko tämä vain hetken hurmaa, eli jatksaako tuota vihreää katsellä pitemmän päälle...?

LadyBlue (Ei varmistettu)

Johan teillä vihreitä joulupalloja vilahteli sisustuksessa noin niinkuin harjoituksena ;) Olisiko seuraava askel sitten tyynynpäälliset?

Luulenpa kuitenkin, että meidän sisustuksessa ei tulla vihreää näkemään sen enempää kuin muitakaan värejä, jotka poikkeavat kovasti jo hyviksi havaituista.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.