Interior Projects

Fabulous Things

Tällä hetkellä projektinani on ollut remontoida ja stailata juuri putkiremontista valmistunut 27 neliön yksiö. Putkiremontissa kylpyhuone koki täyden muodonmuutoksen. Remontissa toiminnot vaihtoivat paikkaa ja nyt kompaktissa kylpyhuoneessa on jokaiselle toiminnolle omat selkeät paikat. Vasemmalla puolella kylpyhuonetta on pesukonevaraus päältätäytettävälle 40cm pesukoneelle. Stailauksessa pesukoneen tilalle sijoitin kumminkin hyllykön kaikille kylpyhuonetarvikkeille. Pesukoneelle ei välttämätöntä tarvetta, sillä taloyhtiöön rakennetaan putkiremontin yhteydessä pesutupa sekä kuivaushuoneet. Käännettävä lasinen suihkuseinä erottaa suihkunurkan omaksi tilakseen. 

Hyllykkö / Ellos

Pyyhkeet / Hemtex

Huonetuoksu / Balmuir

Chanel -mainos / Vintage

Stailasin myös tilavan peilikaapin, jossa on peili molemmin puolin kaapinovea. Peilikaapissa on hyvä lisävalo kaapin yläreunassa. Hyllyille sijoitin erilaisia tuoksuja, saippuoita ja muita kylpyhuonetarvikkeita. Pumpulipuikot ja vanulaput sijoitin kiiltäviin lasisiin purkkeihin. 

Suihkunurkkauksessa on kätevä lokero hanan yhteydessä, jonne sijoitin luonnonpesusienen ja suihkusaippuoita. Lavuaarin stailasin marmorisella saippuapullolla ja mukilla. Kokonaisuuden viimeistelee Marvis hammastahna ja Balmuirin tuoksukynttilä. 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.