Kitchen Details

Fabulous Things

*Blogiyhteistyö

Joulunodotus alkoi herkullisissa merkeissä, kun blogiyhteistyön kautta sain kattaa pikkujoulupöytään Kakku & Leipä Keisarin jouluisia herkkuja. Oli mukava huomata miten vaivattomasti sai järjestettyä pikkujoulut, kun suurimman osan tarjottavista sai valmiina pöytään. Tällaiset valmiit herkut ovat ehdottomasti kiireisen juhlanjärjestäjän pelastus. Kakku & Leipä Keisarin myyntipisteitä löytyykin kätevästi keskeisiltä paikoilta mm. Kampista, Isosta Omenasta ja Töölöntorilta.

Joulunviettoon kuuluu olennaisesti glögi ja piparkakut ja Kakku & Leipä Keisarin valikoimasta löytyykin herkullinen luomuglögitiiviste sekä piparkakkuja. Piparkakut on pakattu tyylikkääseen 240g pakettiin, joka on myös hyvä tuliainen vietäväksi kylään. Myymälöissä on saatavilla myös Keisarin piparkakkutaikinaa, jos itse haluaa tehdä tietyn muotoisia piparkakkuja.

Pikkujoulupöytään tein Keisarin saaristolaisleivästä tanskalaistyyppisiä voileipiä. Nämä ovat yksinkertainen ja helppo herkku, jotka valmistuvat hetkessä. Leivissä täytteenä on kinkkua ja sienisalaattia sekä graavilohta, perunasalaattia ja kananmunaa. 

Suolaiseksi vaihtoehdoksi pöytään valitsin myös miniquicheja. Täytevaihtoehdoiksi valitsin kinkku/sipulin ja lohi/tilli/sipulin. Saatavilla on myös kasvisvaihtoehtojakin. Quichet leikkasin pieniksi herkullisiksi cocktailpaloiksi. Nämä voisi hyvin tarjoilla myös raikkaan vihersalaatin parina. 

Pöydän kruunasi taivaallinen glögikarpalo-juustokakku! Kakun hasselpähkinäpohjassa on mausteena kanelia, neilikkaa ja inkivääriä. Täytteenä on sitruunalla maustettua tuorejuustokermaa ja kakun päällä on täyteläinen glögipäällys. Kakussa on herkullisen makunsa lisäksi todella raikas ja houkutteleva tuoksu.

Tarjottavaksi valitsin myös suklaisia joululeivoksia. Näissä kauniin näköisissä joululeivoksissa on rapeassa murotaikinapohjassa täyteenä piparkakkumaustettua suklaakreemia, joten ne sopivat mainiosti joulunviettoon. 

 

Kommentit

Fabulous
Fabulous Things

Hei Tuikkunen!

Kiitos :)! Saaristolaisleipä eri täytteillä on kyllä todella helppo, nopea ja herkullinen vaihtoehto tarjottavaksi. Suosittelen kokeilemaan!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.