Kitchen Details

Fabulous Things

Tänään ajattelin esitellä teille hieman yksityiskohtia meidän pienestä avokeittiöstä. Kalusteina meidän avokeittiössä on PETRA keittiön kaapit, jossa vaalean harmaat Saara peiliovet. Meidän onneksemme asunnon hintaan sisältyi juuri tämä ovimalli, sillä olin haaveillut juuri tämän tyylisestä keittiöstä. Ainoastaan vaihdoimme kaappien väriksi vaalean harmaan valkoisen sijaan. 

Keittiön hana on FM Mattsonin mallistosta Garda III, joka on näyttävä mutta suoralinjainen. Välitilanlaatoitus on tehty Laattapisteen kiiltävän valkoisella 10x30 laatalla. Laatoitus on tehty perinteisesti tiililadonnalla.

Keittiötasoksi valitsimme mustan kivitason, sillä se antaa mukavasti näyttävyyttä avokeittiöön sekä on myös helppohoitoinen. Kivitaso on Loimaan Oy mallistosta, väri Varpaisjärven musta.

 

Kommentit

LadyBlue (Ei varmistettu)

Luit ajatukseni! Tai no tarkalleen ottaen olen jo moneen otteeseen miettinyt milloinkohan pääsemme kurkkaamaan kyökin puolelle. Sama tyylikäs linja jatkuu siis kuten muussakin asunnossa. Juuri eilen haaveilin valkoisesta kivitasosta ja katselin inspiskuvia, ovat ne kivitasot vaan niin tyylikkäitä!

Ihanaa viikonloppua!

Fabulous
Fabulous Things

Hei LadyBlue,

Päätimme panostaa kivitasoon, koska keittiö on koko ajan näkyvillä. Kivitaso antaa keittiölle juuri tyylikkäämmän ilmeen. Kivitaso on lisäksi paljon helppohoitoisempi kuin esim. puutaso. Joten voin suositella sitä lämpimästi. Hyvää viikonloppua!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.