Livingroom Details

Fabulous Things

Uuden maton lisäksi olohuoneessa on tapahtunut myös muita muutoksia, nimittäin tv on nostettu esille senkin päälle. Tv on ollut tähän saakka suljettujen ovien takana olohuoneen vitriinikaapissa. Nämä vitriinikaapit olivat esimerkiksi esillä tässä Livingroom Details -jutussa. Hetken mielijohteesta päätin sijoittaa tv:n uudelle paikalle ja ihan mukavasti se sopikin senkin päälle. Aikaisemmin senkin päällä on ollut lamppu ja Geneva-musiikkilaite. Näiden lisäksi sen päälle on tehty erilaisia asetelmia, kuten tässä Christmas Details -jutussa.

Lipaston kaappien sisään sain mahtumaan digiboxin, DVD-soittimen, tulostimen yms. kaiken muun tekniikan. Tämä vaati ainoastaan "pienen" porausoperaation, jotta sain johdot siististi takalevyn kautta pistorasiaan. Aikaisemmin tämän senkin sisällä säilytettiin astioita. Nyt kun tv siirtyi näkyville vitriinikaappista vapautui runsaasti tilaa astioille ja muille sisustusesineille.

 

Kommentit

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi

Kaunis tuo lipasta ja kompaktin kokoinen!

Fabulous
Fabulous Things

Kiitos JonnaH!

Tämä senkki on kyllä todella sopivan kokoinen tähän tilaan. Onneksi tämä senkki sopi moneen eri käyttötarkoitukseen. Olohuoneessa on nyt täysin eri tunnelma.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.