Livingroom Details

Fabulous Things

Olohuoneen lattialla mattona meillä on Zara Homen lehmännahkamatto. Matto on ommeltu yhteen pienistä lehmännahkapaloista.  Matossa eriväriset nahkapalat sulautuvat yhteen kauniiksi kokonaisuudeksi. Saman tyyppinen matto on edelleen Zara Homen valikoimassa. Zara Homen mattoja myy Suomessa Ellos. 

Samanlainen matto löytyy myös ruokapöydän alta. Koska olohuone ja keittö on yhtä tilaa, samanlaiset matot tuovat yhtenäisyyttä sisustukseen.

 

 

Kommentit

Camilla
C Paris

Ihanat, harmoniset patchwork-matot on tosi tyylikkäitä on ne tehty sitten lehmännahasta tai vanhoista itämaisista matoista.

Mites näiden mattojen putsaaminen, kun eihän niitä pestä voi. Eikö koiranomistajana tai muuten elämästänautiskelijana vaan pelota että matot likaantuu esim. ruualla tai drinksulla? Mites sitten?

Fabulous
Fabulous Things

Nahkamattojen hyvä puoli on, että ne todella helppohoitisia. Koska ovat luonnonmateriaalia ne hylkivät likaa. Jos niille tippuu jotain voi niitä pyyhkiä kostealla rätillä. Lika lähtee helposti irti, jos ei ole kerennyt imeytyä nahkaa. 

Camilla
C Paris

No tuopa on hyvä tietää, että tuollaisten kunnossapito sujuu sillä tavalla. En tiennyt että sama pätee näihin mattoihin kuin nahkasohviinkin :)

Fabulous
Fabulous Things

Juu, matot ovat kyllä olleet yllättävän helppohoitoisia ja kestäviä. On niistä muutamat koiran jätöksetkin saatu irti. Ainut huono puoli matoissa on se, että niistä karisee heiman karvaa. Mutta meillä tuota karvaa tulee myös meidän koirastakin...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.