Livingroom Details

Fabulous Things

Monen kuukauden pohdinnan ja odottamisen jälkeen vihdoin se on valmis! Olohuoneen seinää  koristaa Designers Guildin Florentine tapetti. Tapetin esittelin teille aikaisemmin Whislist-jutussa. Tapetti kiiltää kauniin hopeisesti, kun valo osuu siihen. Tapetti antaa enemmän ilmettä olohuoneen takaseinään ja sitoo sisustuksen yhteen.

Ero ennen ja jälkeen on huomattava! Ennen-kuvia samasta kohtaan olohuoneesta löytyy tästä Livinroom Details-jutusta. Tapettin väri ja kuvio yhdistyy onnistuneesti takanreunuksen harmaaseen sävyyn.

Myös takan sisällä olevat kynttilät nousevat paremmin esille tummempaa takaseinään vasten. Nyt kun seinä on väriltään tummempi, tekee mieli vaihtaa verhot valkoisiin, joten projekti jatkuu...

 

Kommentit

Gloria (Ei varmistettu)

Tapetti on upea, sekä väritys että kuviointi! En ole yhtään tapetti-ihminen, mutta tätä voisin hyvin kuvitella esim makuuhuoneen yhteen seinään.

LadyBlue (Ei varmistettu)

Hieno tuli! Tekee tilasta mielenkiintoisemman, vaikka on kuitenkin hyvin harmoniassa kaiken muun huoneessa olevan kanssa. Uskaltaisikohan sitä joskus itsekin..

Fabulous
Fabulous Things

Kiitos Gloria ja LadyBlue!

Tapetilla saa yllättävän paljon tunnelmaa huoneeseen. Nyt sen näkee niin selvästi kun ennen ja jälkeen kuvia. Onneksi uskalsin lähteä tähän projektiin! Stockmannilta saa tapettikirjoja lainaan, joten voi vähän mallata kotona miten värit ja kuosi käy muuhun sisustukseen.

"Celina" (Ei varmistettu) http://placefordreams.blogspot.fi

Upea on!!! Sulla on kyllä pettämätön maku :)

Fabulous
Fabulous Things

Kiitos Celina!

Olen kyllä itsekkin todella tyytyväinen tapetti-valintaani :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.