Livingroom Details

Fabulous Things

Olohuoneen sohvalla on uusi tulokas. Viime viikolla Ruotsin työmatkalta mukaan tarttui musta lampaankarvainen koristetyyny. Tämä uusi karvainen tulokas sopii hyvin yhteen sohvalla jo oleviin koristetyynyihin. Musta väri antaa kontrastia kokonaisuuteen ja se sointuu yhteen sohvan vieressä olevan jalkalampun kanssa. 

Raidallinen samettityyny / Designers Guild

Mustat samettityynyt / Hemtex

Ruskeat turkistyynyt / Debenhams

Mohairhuopa / Zara Home

Jalkalamppu / Ellos

Sivupöytä / Riviera Maison

Sivupöydällä olevat Sia Homen kynttiläkupit olivat esillä tässä New In -jutussa.

 

Kommentit

Camilla--- (Ei varmistettu)

Näytä joskus meille, miltä sohva ja sen ympärystä näyttävät sen jälkeen, kun sohvalla on oikeasti istuttu/maattu. Itse aina painin sen kanssa, ettei sohva koskaan näytä siltä, kuin se näyttää juuri kun olen asetellut sohvatyynyt.

Milloin ajattelit laittaa taas joulukuusen? Eikös sinulla ollut tapana laittaa se aika aikaisin ennen joulua?

Fabulous
Fabulous Things

Hei Camilla,

Osa koristetyynyistä nostetaan "turvaan" nojatuolille, kun sohvalla halutaan oikein löhötä. Loput tyynyistä kasataan selän tueksi. En usko, että tätä epämääräistä tyynykasaan haluat nähdä ;). Koristetyynyt asetellaan kuitenkin kauniisti takaisin joka ilta.

Tänä vuonna joulufiilis on ollut hieman hakusessa, kun ilmat eivät ole oikein talviset. Mutta eiköhän tuo kuusi ilmesty kohta olohuoneeseen...

dimanche (Ei varmistettu)

Hei,

Todella kaunis koti teillä. Osaatko sanoa millä nimellä tai mistä tuota raidallista koristetyynyä voisi löytyä? Olen etsinyt juuri tuollaista pitkään. Kiitos!

Fabulous
Fabulous Things

Hei dimanche!

Kiitos :)! Koristetyynyn mallin nimi on Phipps. Kannattaa kysyä Sockmannilta, ainakin verkkokaupan puolella sitä oli pinkin värisenä. Ehkä Stockmannin kautta saa tilattua, jos sitä ei oo myymälässä tällä hetkellä. Onnea etsintään!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.