Livingroom Details

Fabulous Things

Meidän olohuonetta kaunistaa Riviera Maisonilta hankittu suuri valkoinen rahi. Rahin kangas on pellavasekoitetta. Rahi toimii sekä "sohvapöytänä", että jalkarahina. Rahin päälle olen asettanut jo aikaisemmin esittelemäni kynttiläasetelman (kuva alla).

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Mahtava koti sulla! Ihania yksityiskohtia!

Fabulous
Fabulous Things

Kiitos kauniista sanoista :)! Sisustaminen on ollut aina intohimoni.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mistä olet hankkinut tuon rahin? Helsingin liikkeestä?
Meillä oli olohuoneen kalusteiden päivitys miehen uusien hifikaiuttimien myötä ja uusi sohvamme kaipaa vielä rahia seurakseen. Tuo olisi aivan täydellinen, mutta Loviisan aitasta sitä ei saa.. :(

Fabulous
Fabulous Things

Hei,

Rahi on tilattu Helsingin Riviera Maison myymälästä. Rahiin voi tilauksen yhteydessä valita kankaan. Halusin nimenomaan valkoisen pellavakankaan, jota sillä hetkellä ei ollut varastolla valmiina. Jos varastolla ei ole valmiina haluttua väriä, voi tilaukseen kulua jopa 16 viikkoa. Joten kannattaa alkaa tehdä tilausta ajoissa. Rahiin olen kyllä ollut todella tyytyväinen, joten voi suositella mallia lämpimästi.

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos tiedosta. Kävinkin itseassa tuolla helsingin liikeessä ja tosiaan heidän kauttaan rahin saa. Ja tilasimpa omani sitten saman tien -valkoisella nahalla. Tuo valkoinen pellava oli myös ihana, mutta meidän vitivalkoisen lautalattian kanssa olisi näyttänyt likaiselta, joten.. Rahi istuu varmasti täydellisesti meidän mustan boknäs howard sohvan pariksi. Rahin saaminen kesti parisen viikkoa ja nyt ensi viikolla kun mieheni työn merkeissä on helsingissä, niin tuo rahin kotiin. Odottavan aika on pitkä!

Fabulous
Fabulous Things

Hei,

Kiva kuulla, että löysit mieluisan vaihtoehdon :). Rahi varmasti sopii täydellisesti teidän lattian ja sohvan kanssa. Sinua onnisti, että tuotetta oli heti saatavilla keskusvarastolla! Minun tosiaan piti odottaa tuo noin 16 viikkoa, joten voit kuvitella miten pitkältä se aika tuntui. Mutta rahi oli kyllä odottamisen arvoinen.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.