Livingroom Details

Fabulous Things

Olohuoneemme sisustus on uudistunut blogiyhteistyön kautta saadulla ihanalla Balmuirin huovalla. Balmuirin Bellagio huopa on 100% pellavaa, joten sopii täydellisesti lämpimiin loppukesän iltoihin. Huopa on sopivan ohut ja hengittävä mutta lämmittää juuri sopivasti. Bellagio huovasta on saatavilla kaksi eri värivaihtoehtoa. Meidän olohuoneen sisustukseen täydellisesti istui huovasta ruskea väri. Huovan väri sointuu hyvin villamatossa oleviin ruskeisiin kuvioihin.

Tähän tyylikkääseen huopaan ilmettä antaa pellavastruktuurin lisäksi rennot hapsut kummassakin päässä huopaa.

Sivupöydällä olevat mustat nahkaiset lasinaluset ovat myös Balmuirin valikoimaa. Nämä Winston lasinaluset esittelin teille aikaisemmin tässä Livingroom Details -jutussa. Uudet kristalliset drinkkilasit ovat olleet ahkerasti käytössä, ne esittelin teille tarkemmin tässä New In -jutussa. Niistä kivennäisvedenkin juominen tuntuu ylelliseltä ;)

Huovan alle on mukavaa istahtaa lukemaan sisustuslehtiä ja nauttimaan kylmästä juomasta tai vaihtoehtoisesti ottaa torkut. Olohuoneessa olevaa villamattoa esittelin tarkemmin tässä Livingroom Details -jutussa.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.