Livingroom Details

Fabulous Things

Lisäsin viikko sitten olohuoneen sisustukseen harmaita yksityiskohtia. Löysin varaston laatikoista kolme harmaata sivuverhoa, joita en ole käyttänyt vielä kertaakaan. Nämä harmaat verhot olen löytänyt jo vuosia sitten Hemtexin alennusmyynnistä. Olohuoneen ikkunoihin ei kumminkaan riitä vain kolme verhoa, joten täydensin näitä harmaita verhoja kolmella samanlaisella valkoisella verholla. Asetin verhotankoon harmaita ja valkoisia verhoja vuorotellen, tästä sainkin verhoseinälle aivan uutta ilmettä. Tämä ei ole ehkä parhain verhoratkaisu mutta vaihtelu virkistää!

Olohuoneessa verhotangot on asetettu koko huonekorkeuden mukaan, joten verhojen tulee olla vähintään 260cm pitkiä. Tällä hetkellä meillä on käytössä nämä Hemtexin kolme metriset verhot, jotka olen lyhentänyt sopivan mittaisiksi. Verhoissa on piilolenkitys, jonka ansioista verhot laskeutuvat kauniisti ja niitä on helppo siirtää verhotangossa. Harmittaa, että tästä verhosta ei ole enään saatavilla harmaata väriä, jotta voisin täydentää verhovarastoani. Toisaalta verhoista on saatavilla nougat -väri, joka voisi myös hyvin toimia olohuoneen sisustuksessa.

Mongolianturkistyynyt / Debenhams

Valkoinen mohairhuopa / Zara Home

Mustat samettityynyt / Hemtex

Raidallinen samettityyny / Designers Guild

Turkistyyny / Cervera

Cashmerehuopa / Balmuir

Sohva on täynnä pehmeitä ja lämpimiä koristetyynyjä ja huopia. Uusin tulokas on pörröinen turkiskoristetyyny, jonka ostin Ruotsista työmatkalta. Tätä koristetyynyä esittelin teille tarkemmin tässä Livingroom Details -jutussa. Toinen uusi tulokas on ylellinen Balmuirin cashmerevillainen huopa, jonka vuorostaan esittelin paremmin tässä Livingroom Details -jutussa.

Lisäsin myös harmaan lampaantaljan rahin päälle tuomaan syksyistä tunnelmaa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.