Livingroom Details

Fabulous Things

Kauan odotetut marmoriset sohvapöydät saapuivat vihdoin loppuviikosta! Tätä Elloksen marmorisivupöytää esittelin teille jo useampi kuukausi sitten tässä Must Have -jutussa. Nämä uudet sohvapöydät asetin sohvan viereen kauniiksi ryhmäksi. Korkeamman marmoripöydän löydät Elloksen nettikaupasta tästä sekä matalamman pöydän löydät vuorostaan tästä. Vaalea marmorinen pöytälevy sointuu hyvin harmaan sohvan parina. 

Marmoripöytä / Ellos

Metallitarjotin / H&M Home

Kynttiläkuppi / H&M Home

Tuoksukynttilä / Diptyque

Metallirasia / H&M Home

Pallokynttilä / Balmuir

Matalammalle pöydälle tein asetelman uudesta H&M Homesta ostamasta kullanvärisestä metallitarjottimesta ja kynttilöistä. Korkeammalle pöydälle sijoitin pinon kirjoja ja kimpun valkoisia ruusuja. 

 

Kommentit

Lenore (Ei varmistettu) http://merryweekdays.blogspot.fi/

Moi, eksyin blogiisi googlen kautta ja ajattelinkin kysyä että kuinka tukevat nämä pöydät ovat kun ovat kolmijalkaisia? Itse olen myös kuolannut näitä mutta mietin että uskaltaako tällaisen ostaa perheeseen, jossa pieni vauva alkaa pian nousemaan ylös tuen varassa... Ettei sitten käy niin että keikkaa päälle :0

Fabulous
Fabulous Things

Hei Lenore!

Tervetuloa blogini pariin. Kyllä minusta pöydät ovat varsin tukevia, koska pöytälevy on suhteellisen painava, kun on marmoria. Tosin en ole kyllä pahemmin nojaillut niihin, joten en tiedä keikkaako pöytä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.